Μίχελ: «Ο Στοχ θα χρειαστεί να παλέψει με υπομονή για την θέση του»

Συντάκτης: Share:

Σε μέσο ενημέρωσης της Σλοβακίας και συγκεκριμένα στην εφημερίδα “Dennik Sme”, φιλοξενήθηκε ο πρώην αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ, ο οποίος αναφέρθηκε στο θέμα του συμπατριώτη του, Μίροσλαβ Στοχ και τη μη χρησιμοποίηση από τον προπονητή του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Με το που πήγε ο Στοχ στον ΠΑΟΚ, υπήρξε αλλαγή προπονητή. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου έφυγε και ήρθε στη θέση του ο Αμπέλ Φερέιρα. Νομίζω πως ο καινούργιος προπονητής έχει διαφορετική φιλοσοφία από τον Λουτσέσκου και γι΄ αυτό ο Στοχ δεν έπαιξε στα ματς με τον Άγιαξ. Θα πρέπει όμως να είναι υπομονετικός.

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ έχει πολύ καλές αναμνήσεις από τον Στοχ και η επιστροφή του δημιούργησε μόνο ευχάριστα συναισθήματα. Ο ΠΑΟΚ έχει αλλάξει όμως σε σχέση με το πως ήταν πριν από πέντε χρόνια. Υπάρχουν περισσότεροι ποιοτικοί παίκτες, οπότε ο Μίνο πρέπει να παλέψει περισσότερο για τη θέση του.

Ξέρουμε πως είναι πολύ ικανός στο ένας εναντίον ενός και πως διαθέτει καλό σουτ. Θα ήταν ίσως πιο βολικό για τον Μίνο εάν είχε παραμείνει ο Λουτσέσκου, που προτιμούσε ένα σύστημα 4-2-3-1»