Μίχελ: «Ο Τζιοβίνκο θα ανεβάσει επίπεδο τον ΠΑΟΚ»

Συντάκτης: Share:

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης φιλοξενήθηκε ο πρώην αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ, που αναφέρθηκε στην υπόθεση του Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο.

 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ πορεύεται χωρίς αθλητικό διευθυντή: «Είναι απόφαση του Σαββίδη. Η ομάδα έχει ιδιοκτήτη και έχει το δικαίωμα να πάρει την απόφαση να λειτουργεί χωρίς άτομο σε αυτό το πόστο».

 

Για τη διαφαινόμενη μετακίνηση του Τζιοβίνκο στον ΠΑΟΚ και γενικότερα για τις μεταγραφές τόνισε: «Ο Λουτσέσκου έχει μεγάλο κίνητρο να κερδίσει τον τίτλο. Θέλει να φέρει παίκτες που θα ανεβάσουν το επίπεδο και όχι που θα είναι στον πάγκο. Τέτοιος είναι ο Τζιοβίνκο. Έχει παίξει στην Γιουβέντους και έδειξε την αξία του και με τον Λουτσέσκου στην Αλ Χιλάλ.
Ο Λουτσέσκου θέλει να ανεβάσει το επίπεδο του ΠΑΟΚ και να κοντράρει στα ίσια τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα. Αυτός είναι ο στόχος. Ο καθένας προσπαθεί να κάνει το καλύτερο που μπορεί. Στο ποδόσφαιρο, βέβαια, τα πάντα τα κρίνουν τα αποτελέσματα».

 

Για τις επαφές του με τον Ιβάν Σαββίδη: «Εδώ και ένα μήνα δεν έχω μιλήσει με τον κ. Σαββίδη. Θα δω, η αλήθεια είναι ότι θέλω να έρθω να παρακολουθήσω ένα παιχνίδι του ΠΑΟΚ. Έχω εμβολιαστεί και πιστεύω ότι μπορώ να δω από κοντά έναν αγώνα».