“Μήνυμα” στα αποδυτήρια μέσω Βαρέλα και Σάκχοφ

Συντάκτης: Share:

Ζωτικής σημασίας θέμα είναι να τελειώσει ο αγωνιστικός σχεδιασμός για την νέα χρονιά το συντομότερο δυνατό και με τις λιγότερες δυνατές απώλειεςΑλλά όχι με οποιοδήποτε κόστος. Δεν μπορούσαν να γίνουν αποδεκτές οι απαιτήσεις του Βαρέλα και του Σάχοφ. Έτσι θα ξεσηκώνονταν και οι υπόλοιποι παίκτες και θα ζητούσαν όλοι πολλά παραπάνω.

Ο Ιβάν Σαββίδης είναι πολύ πλούσιος και έχει αποδείξει πως δεν υπολογίζει τα λεφτά, εάν πρόκειται για την ενίσχυση του ΠΑΟΚ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα υποθηκεύσει το μέλλον της ομάδας ανεβάζοντας αλόγιστα το μπάτζετ αυτό το καλοκαίρι, χωρίς καν να ξέρει εάν θα μπει η ομάδα στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Υπάρχει και το Financial Fair Play. Το ξεχνάμε; Δεν επιτρέπει την ανεξέλεγκτη λειτουργία μίας ομάδα στα έξοδά της.  Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ επί εποχής Σαββίδη είναι πρότυπο αξιοπιστίας και φερεγγυότητας και έτσι θα παραμείνει. Με τις περιπτώσεις των Βαρέλα και Σάχο στάλθηκε γενικότερα ένα «μήνυμα» στα αποδυτήρια, ότι δεν μπορεί κάθε αίτημα να γίνεται αποδεκτό. Μόνο τα λογικά αιτήματα υιοθετούνται και έτσι αποκαθίστανται αδικίες.

Στον ΠΑΟΚ προτάθηκε νέο συμβόλαιο με διπλασιασμό αποδοχών και δεν συμφώνησε… Δεν μπορούσε να γίνει κάτι άλλο…