Μιρτσέα Λουτσέσκου: «Δεν ήταν όπως ήθελα οι Φενερμπαχτσέ και Μπεσίκτας»

Συντάκτης: Share:

Σύμφωνα με την τουρκική ιστοσελίδα «sabah.com», ο Μιρτσέα Λουτσέσκου αποκάλυψε σε τηλεοπτικό πρόγραμμα της Ρουμανίας ότι είχε προτάσεις από Γαλατασαράϊ, Μπεσίκτας και Φενέρμπαχτσέ, ωστόσο, απάντησε αρνητικά σε αυτές.

Συγκεκριμένα είπε για την Γαλατασαράϊ, την Μπεσίκτας και την Φενερμπαχτέ πως έχουν χρέη που αγγίζουν τα 400 εκατ. ευρώ ενώ αναφέρθηκε και στις συζητήσεις που έκανε με τις τουρκικές ομάδες αλλά δεν τελεσφόρησαν επειδή τα πράγματα δεν ήταν όπως τα ήθελε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μιρτσέα Λουτσέσκου:

«Η Γαλατασαράι, η Μπεσίκτας και η Φενερμπαχτσέ έχουν χρέη 400 εκατ. Ευρώ. Ο ευρωπαϊκός ανταγωνισμός στις ομάδες είναι κυρίως ξένοι παίκτες. Η Γαλατασαράι ήταν η πρωταθλήτρια των 11 παικτών. Άλλες ομάδες ήταν περίπου με 7-8-9 ξένους παίκτες. Αυτή η κατάσταση προσέλκυσε την προσοχή των οπαδών. Το γκρουπ άρχισε να ακολουθείται περισσότερο. Ωστόσο, για την Ευρώπη δεν ήταν αρκετό αυτό ώστε να αναπτυχθεί. Είχαμε σοβαρές συνομιλίες με τη Φενερμπαχτσέ και τη Μπεσίκτας, αλλά είδα ότι δεν ήταν όπως ήθελα. Η κατάσταση στη Μπεσίκτας ήταν πολύ διαφορετική από την περίοδο που έφυγα, σκέφτηκα».