Μονόδρομος η νίκη με Παναθηναϊκό – κρίνονται Φερέιρα και παίκτες

Συντάκτης: Share:

Κατήφεια επικρατούσε στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ στη σημερινή προπόνηση μετά την απογοητευτική εμφάνιση και την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Είναι ολοφάνερη πλέον η αμφισβήτηση στο πρόσωπο του Αμπέλ Φερέιρα σε όλα τα επίπεδα, ενώ εμφανίσθηκαν ήδη και τα πρώτα – πρόωρα αυτή την στιγμή – δημοσιεύματα στο εξωτερικό που κάνουν λόγο για πιθανούς αντικαταστάτες του (βλέπε το σερβικό σενάριο για τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς). Ο Πορτογάλος τεχνικός δέχεται σφοδρή κριτική από την συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου του ΠΑΟΚ, ενώ και οι επιλογές του δημιουργούν εύλογο προβληματισμό στα αποδυτήρια.

Η ομάδα δεν “τραβάει” κι αυτό ανησυχεί τους πάντες, αφού ο ΠΑΟΚ με την νέα απώλεια βαθμών σε ντέρμπι έπεσε από την πρώτη θέση της βαθμολογίας. Μετά απ’ όλα αυτά είναι προφανές πως ο αγώνας της Τετάρτης είναι κομβικός για όλους.

Η νίκη που θα δώσει προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά θεωρείται μονόδρομος. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα. Είναι υποχρεωμένοι οι παίκτες και ο Φερέιρα να κερδίσουν τον Παναθηναϊκό δείχνοντας μάλιστα με την απόδοση της ομάδας σημάδια ανάκαμψης.

Ο Φερέιρα πρέπει να ξεπεράσει εμμονές του σε επίπεδο προσώπων και τακτικών και οι παίκτες να τα δώσουν όλα για να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων αναλογιζόμενοι ότι είναι νταμπλούχοι και δεν δικαιούνταν να έχουν εικόνα “looser” στα παιχνίδια.