Μουσάεφ: «Μας έβαλε δύσκολα ο ΠΑΟΚ»

Συντάκτης: Share:
Μουσάεφ: «Μας έβαλε δύσκολα ο ΠΑΟΚ»

Απόλυτα ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας του ήταν ο τεχνικός της Κράσνονταρ, Μουράντ Μουσάεφ στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα της Τούμπας.

 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι: “Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, με πολλά συναισθήματα. Είμαστε ευτυχισμένοι, είναι μία ιστορική νίκη για εμάς και για την πόλη. Είχαμε παίκτες τραυματίες αλλά είμαι πολύ χαρούμενος. Ο ΠΑΟΚ μας έβαλε δύσκολα κι όταν ισοφάρισε, βρήκαμε τις δυνάμεις να βάλουμε δεύτερο γκολ. Είναι μία νίκη χαρακτήρα, μπορεί να μην παίξαμε όμορφα, αλλά ο καθένας θυσιάστηκε για την ομάδα. Δεν έχουμε βάθος στην ομάδα, δεν μπορούμε να κάνουμε πολλές αλλαγές αλλά είμαι πανευτυχής που τα καταφέραμε σήμερα”.

 

Για τον Σμολίνκοφ και τα προβλήματα που δημιούργησε στον ΠΑΟΚ: “Ουσιαστικά η αλλαγή του έπαιξε καθοριστικό ρόλο. Παίζει πολύ καλά και τα δίνει όλα και στις προπονήσεις. Έχει τους καλύτερους αριθμούς στις προπονήσεις. Τα δίνει όλα. Χρειαστήκαμε λίγο χρόνο να τον εντάξουμε στην ομάδα αλλά είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Θέλαμε τους επιθετικούς να ανεβαίνουν και να πιέζουν στο πρώτο ημίχρονο και ξέραμε ότι στο δεύτερο θα είχαμε περισσότερους χώρους, για αυτό τον βάλαμε”.

Scroll Up