Μπάχα: «Εκμεταλλευτήκαμε τους χώρους»

Συντάκτης: Share:

Στη σωστή αμυντική λειτουργία της ομάδας του, απέδωσε την εκτός έδρας επικράτηση της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, ο Αλεξέι Μπάχα.

Παράλληλα, ο έμπειρος τεχνικός υποστήριξε ότι οι Λευκορώσοι εκμεταλλεύτηκαν τους χώρους που δημιουργήθηκαν στην άμυνα του ΠΑΟΚ.

«Πιστεύω ότι το καλύτερο μας στοιχείο σήμερα ήταν η άμυνα. Αμυνθήκαμε καλά και αυτό μας έδωσε περισσότερο χώρο στην επίθεση. Βέβαια ήταν και οι συνθήκες τις αναμέτρησης. Σήμερα έτσι όπως ήταν ο όμιλος και το άλλο παιχνίδι στην Ουγγαρία, ο ΠΑΟΚ θα άφηνε χώρους και εμείς έπρεπε να το εκμεταλλευτούμε».

Εάν μίλησε μετά το παιχνίδι με τον Σιγκνατσέβιτς που αποβλήθηκε στην αναμέτρηση: «Δεν έχω μιλήσει με τον παίκτη, αλλά έδωσε τα συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την πρόκριση. Ήταν ένα παιχνίδι υψηλής έντασης και ο παίκτης μας σκόραρε και δύο γκολ. Πάνω στην ένταση είχε μία κακή αντίδραση. Συμβαίνουν αυτά τα πράγματα σε έναν αγώνα».

Όταν το δείτε όμως, τι θα του πείτε: «Δεν θα τον φωνάξω, δεν θα τον δείρω, αλλά θα του μιλήσω. Είναι ένα καλό μάθημα για εκείνον. Σκόραρε δύο γκολ, αλλά με αυτή την φάση θα χάσει τα επόμενα παιχνίδια. Είναι ένα καλό μάθημα για εκείνον, μιας και είναι ένας καλός παίκτης και στο μέλλον θα πρέπει να αποφύγει τέτοιες καταστάσεις».

Εάν είδε κάποιο κενό στα δεξιά του ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο και φόρτωσε την πλευρά: «Για τα προβλήματα του ΠΑΟΚ θα πρέπει να ρωτήσετε τον κ. Λουτσέσκου. Ο Στασέβιτς παίζει σε εκείνη τη θέση και είναι ένας καλός παίκτης. Έχει καλές σέντρες και είναι πολύ καλός στο ένας εναντίον ενός. Αυτό έκανε και σήμερα».