Μπαίνουν μετρητά 9 εκ. στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ!

Συντάκτης: Share:

ΑΝΟΙΓΕΙ τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου το μετοχικό κεφάλαιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και μετά την απόφαση της γενικής συνέλευσης του Δεκεμβρίου η αύξηση θα φτάσει στα 9 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που…

…είναι διατεθειμένος να καλύψει εξ ολοκλήρου ο Ιβάν Σαββίδης!

Μετρητά 9 εκ. ευρώ βάζει στην ΠΑΕ ο ιδιοκτήτης της, προκειμένου να μην αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα με το Financial Fair Play, αφού έχουν ήδη πουληθεί οι Πρίγιοβις, Ροντρίγκες στην Αλ Ιτιχάντ και από αυτές τις δυο μετακινήσεις ο ΠΑΟΚ έβαλε στα ταμεία του 11 εκ. ευρώ.

Παρά το γεγονός ότι αυτό το ποσό (11 εκ.) ήταν ικανό να καλύψει πλήρως τις μεταγραφικές «ανησυχίες» του ΠΑΟΚ για το καλοκαίρι, ο Ιβάν Σαββίδης ακολουθώντας την νόμιμη οδό, αποφασίζει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, βάζει τα λεφτά και έτσι μπορεί να εμφανίσει 20 εκ. ευρώ για την διαχείριση της εταιρίας στις 30 Ιουνίου 2019!

Αυτό το τεράστιο ποσό στα ταμεία της ΠΑΕ, θα του δώσει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει μεγάλες μεταγραφές το καλοκαίρι, κάτι που πρέπει να κάνει, για να ενισχύσει την ομάδα στις υποχρεώσεις της στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και στο επόμενο πρωτάθλημα, όπου αναμένεται να ενισχυθούν τόσο ο Ολυμπιακός όσο και η ΑΕΚ, άρα ο συναγωνισμός θα είναι μεγαλύτερος και πιο δύσκολη η προσπάθεια κατάκτησης και του επόμενου πρωταθλήματος.

Δείτε Επίσης

Scroll Up