Μπαλτάκος: «Την επόμενη εβδομάδα η απόφαση του CAS»

Συντάκτης: Share:

Στο CAS είναι στραμμένη σήμερα η προσοχή του ΠΑΟΚ, καθώς εκδικάζεται η υπόθεση της «στημένης» κατηγορίας για την πολυιδιοκτησία.
Ο νομικός εκπρόσωπος του Δικεφάλου, σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις σε σταθμό της Θεσσαλονίκης, σχολίασε πως η απόφαση ενδέχεται να βγει κατά τη διάρκεια της επόμενης εβδομάδας.

 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την εκδίκαση: «Δεν υπάρχει πολυιδιοκτησία. Η δίκη έχει ξεκινήσει από τη στιγμή που έχει καταθέτει προσφυγή και έπειτα το υπόμνημα ο ΠΑΟΚ. Είναι ένα μεγάλο θέμα και αυτό που παίζει το σημαντικότερο ρόλο είναι τα υπομνήματα και οι προσφυγές. Οι δικαστές έχουν διαβάσει και σήμερα θα εξεταστούν οι ειδικοί, οι μάρτυρες, οι δικηγόροι. Δεν θα κριθεί σήμερα η υπόθεση εάν πάει καλά ή όχι. Ο ΠΑΟΚ είχε και την πρόνοια καθώς ήξερε ότι η υπόθεση θα πάει στο CAS και έκανε σωστή προετοιμασία.

Τα κείμενα του ΠΑΟΚ είναι άψογα και αυτό φάνηκε από το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός ζήτησε παράταση καθώς έλεγε ότι ήταν σύνθετα τα επιχειρήματα του Δικεφάλου. Η δίκη έχει ξεκινήσει από τις 5 Μαϊου».

 

Για το πότε θα βγει η απόφαση: «Το CAS ζήτησε να μάθει ποτέ λήγει το πρωτάθλημα. Η ερώτηση αυτή είναι σημαντική καθώς δείχνει να ενδιαφέρεται να βγει η απόφαση άμεσα. Πιστεύουμε λοιπόν ότι η απόφαση θα βγει την επόμενη εβδομάδα»

 

Για το πόσο έχει επηρεάσει το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ αυτή η υπόθεση: «Η ομάδα είναι οργανισμός. Το σύνολο της ομάδας του ΠΑΟΚ συνταράχθηκε από το περιστατικό αυτό. Δεν μπορεί λοιπόν μια ομάδα 1/1 να είναι μπροστά και ξαφνικά να αρχίσει να φορτώνεται ήττες. Ήταν ένα σοκ και υπάρχουν συνέπειες. Το επικοινωνιακό κομμάτι του Ολυμπιακού ήταν τόσο καλό και έλεγε ότι ο ΠΑΟΚ υποβιβάστηκε. Είπε λοιπόν επηρεάσθηκε το σύνολο».

 

Πηγή: Metropolis 95,5