Μπεργκ: “Ο αγώνας με το ΑΠΟΕΛ είναι πιο σημαντικός, θα κάνουμε αλλαγές με ΠΑΟΚ”

Συντάκτης: Share:

Ο Χένινγκ Μπεργκ παρέθεσε συνέντευξη τύπου ενόψει του αυριανού (03/12) αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο Νορβηγός προπονητής  στην αρχική τοποθέτηση του τόνισε  “Ανυπομονούμε για το παιχνίδι αύριο. Πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα στην Ελλάδα τώρα παίζουμε στην έδρα μας . Είναι δύσκολα αυτά τα παιχνίδια και δύσκολο να πάρουμε βαθμούς. Όμως είναι πολύ βοηθητικά τα παιχνίδια για την ανάπτυξη της ομάδας. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί όπως ήμασταν και στα προηγούμενα παιχνίδια”

Για την κριτική προς το πρόσωπο του; Πως νιώθει ο ίδιος; «Δυστυχώς, δεν έχουμε οπαδούς στο στάδιο. Ξέρουμε πόσο σημαντικός είναι στο γήπεδο. Στις δύσκολες στιγμές κράτησαν την ομάδα. Είδαμε όλοι τι μπορούν να κάνουν. Είναι φυσιολογική η κριτική στα άσχημα αποτελέσματα. Οι οπαδοί είναι παθιασμένοι, είναι φυσιολογική η κριτική. Αυτό είναι καλό στο ποδόσφαιρο. Να υπάρχουν αυτά τα συναισθήματα, το πάθος των φιλάθλων. Όταν δεν έχεις συναισθήματα είναι βαρετό. Δεν διαβάζω στα social media. Όμως μιλώ με τον κόσμο, με όσους μιλώ είναι θετικοί. Θέλουν να βοηθήσουν την Ομόνοια. Μου δείχνουν πως με εμπιστεύονται. Δεν έχω συναντήσει οπαδό που να είναι απογοητευμένος με την ομάδα. Ίσως αυτό συμβαίνει, επειδή είναι εύκολο να γράψεις κάτι για κάποιον αλλά όταν τον συναντήσεις είναι διαφορετικό. Χρειάζεται μια ισορροπία στα συναισθήματα μας. Όσοι είναι στην Ομόνοια, διαβεβαιώνω πως προσπαθούν να κάνουν το καλύτερο δυνατό για να έρθουν επιτυχίες.»

 

Για την αλλαγή του κόουτς στον ΠΑΟΚ και πόσο θα διαφοροποιήσει το πλάνο του… “Ο προηγούμενος πήγε στη Βραζιλία σε μια καλή ομάδα και κάλυψαν το κενό εσωτερικά. Παίζουν περισσότερο 4-3-3 με κάποιες αλλαγές. Έχουν ατομική ποιότητα. Με την PSV ήταν αρκετά κλειστά τα παιχνίδια. Ξεκούρασαν αρκετούς παίκτες την Κυριακή και περιμένουμε να παίξουν με τους παίκτες που έπαιξαν την PSV. Προτεραιότητα μας είναι το πρωτάθλημα θα κάνουμε και εμείς αλλαγές. Παρά τις αλλαγές θα είμαστε ανταγωνιστικοί. Ο αγώνας της Δευτέρας είναι πιο σημαντικός.”

Για το ότι η ομάδα για να ξαναπάει Ευρώπη πρέπει να πάει καλά στο πρωτάθλημα άρα πρέπει να κερδίσει την Δευτέρα.. “Είναι πιο σημαντικό το παιχνίδι της Δευτέρας. Στην αρχή η προτεραιότητα μας ήταν η Ευρώπη. Πλέον το πρωτάθλημα είναι πιο σημαντικό και θα προχωρήσουμε σε αλλαγές.”

Για Μποτεάκ και Μαυρία… “Δεν αναμένεται να έχουμε άλλες απουσίες. Ο Έρικ δέχθηκε σκληρό μαρκάρισμα. Ήταν κρίμα γιατί είχε φτάσει σε ένα καλό σημείο απόδοσης στο παιχνίδι με την Γρανάδα. Ο Μαυρίας τραυματίστηκε στην προπόνηση είναι δύο διαφορετικοί τραυματισμοί. Δεν αναμένεται να μείνουν καιρό έξω όμως σίγουρα αύριο θα είναι εκτός

 

Scroll Up