Μπίσεσβαρ: «Ίσως να παραμείνω στην Κύπρο»!

Συντάκτης: Share:

O Nτιέγκο Μπίσεσβαρ μίλησε στο περιοδικό του Απόλλωνα Λεμεσού και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο παραμονής του στον κυπριακό σύλλογο.

 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την ανανέωση με τον ΠΑΟΚ: «Όταν νιώθω χαρούμενος σ’ έναν τόπο, θα παραμείνω εκεί. Επίσης, σ’ εκείνη τη φάση της καριέρας μου το να παραμείνω στον ΠΑΟΚ ήταν καλό, γιατί ένιωθα τότε ότι θα μπορούσα να είμαι χρήσιμος στην ομάδα. Ξέρεις, στο ποδόσφαιρο όλα αλλάζουν σ’ ένα χρόνο. Για εμένα ήταν η καλύτερη επιλογή, όπως και για την οικογένειά μου. Τα παιδιά μου πήγαιναν σχολείο και είχαμε βρει ένα ήρεμο τόπο. Για εμένα ήταν φυσιολογικό ν’ ανανεώσω τη συνεργασία μου με τον ΠΑΟΚ».

 

Για το αν οι εμφανίσεις του είναι μια απάντηση: «Όχι. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι μου αρέσει το ποδόσφαιρο. Η ομάδα με βοήθησε πολύ έτσι ώστε να προσαρμοστώ γρήγορα. Ήθελα ν’ απολαύσω το ποδόσφαιρο. Πάντα, είτε στην Ελλάδα είτε εκτός Ελλάδας, πρέπει να πουν κάτι. Εγώ ήθελα απλώς να δείξω ότι μου αρέσει να παίζω ποδόσφαιρο. Δεν ακούω κανένα, μόνο την οικογένειά μου. Αν αντιληφθώ ότι δεν είμαι αρκετά καλός, τότε ίσως είναι ώρα για να σταματήσω το ποδόσφαιρο. Μέχρι και σήμερα, όμως, δεν μπορώ να το πω αυτό. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα και αυτό για εμένα είναι το πιο σημαντικό. Όπου κι αν πηγαίνω, αυτό που θέλω είναι να βοηθώ την ομάδα που αγωνίζομαι».

 

Για τον δανεισμό του: «Αυτό που γνωρίζω ότι είναι πως δεν έπαιζα σε όλα τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ και ο τεχνικός διευθυντής είχε ρωτήσει τι συμβαίνει με τον «Μπίσε» και δεν αγωνίζεται. Ο μάνατζέρ μου του είπε πως ο προπονητής δεν με χρησιμοποιεί και ίσως να πρέπει να αλλάξω… παραστάσεις. Ακολούθως, ο προπονητής μ’ ενημέρωσε πως δεν με χρειάζεται πια.

Από εκείνη τη στιγμή όλα έγιναν γρήγορα και είπα γιατί όχι; Είχα δει στιγμιότυπα από ένα παιχνίδι της ομάδας, γνώριζα κάποιους ποδοσφαιριστές από το Ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ είδα και τις ηλικίες των παικτών που βρίσκονται στο ρόστερ, που είναι επίσης σημαντικό για εμένα, γιατί βλέπεις πώς είναι μια ομάδα κι αν είναι πιεσμένη ή είναι ευκολότερα τα πράγματα.

Έτσι, ήρθα εδώ και μου άρεσαν αυτά που είδα, όπως οι καλές αθλητικές εγκαταστάσεις και το προπονητικό κέντρο, που ήταν επίσης σημαντικά για εμένα».

 

Για το αν θα ήθελε να παραμείνει στον Απόλλωνα: «Αν με θέλουν να παραμείνω, τότε θα πρέπει να το πουν. Δεν γνωρίζω, ωστόσο, αν θα παραμείνω. Μέχρι στιγμής μου αρέσει εδώ. Θα δούμε στο τέλος τι θα γίνει. Ακόμα, όμως, κι αν δεν κερδίσουμε το πρωτάθλημα, ίσως βρούμε τον τρόπο για να παραμείνω εδώ. Ποτέ δεν ξέρεις. Έτσι είναι».