«Μπίσεσβαρ, ο ήρωας της Θεσσαλονίκης»

Συντάκτης: Share:

Ως ήρωας της Θεσσαλονίκης φαντάζει ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ στα μάτια των Ολλανδών.

Τον παραπάνω χαρακτηρισμό απέδωσε στον άσο του Δικεφάλου Μέσω της πατρίδας του, δεδομένου μάλιστα πως η ομάδα του βρίσκεται μπροστά στην ιστορική πρόκληση του νταμπλ για πρώτη φορά στην ιστορία της, με τον «αρτίστα» του ΠΑΟΚ να δηλώσει… πεινασμένος και γι’ αυτό το τρόπαιο.

«Όλοι στην ομάδα, ζούμε για το νταμπλ! Πείναμε για τρόπαια! Έχουμε ήδη κατακτήσει δύο Κύπελλα, αλλά το νταμπλ… Δεν ξέρω τι θα συμβεί μετά. Θα ήθελα σίγουρα να το ζήσω. Αισθάνομαι καλά τώρα, θα δούμε τι θα μας φέρει το μέλλον. Εγώ κοιτάω απλά χρονιά, με τη χρονιά…».

Στο εν λόγω δημοσίευμα, σημειώνεται επίσης πως ο Μπίσεσβαρ υπέγραψε για ακόμη τρία χρόνια στον ΠΑΟΚ, κάτι που ήταν τόσο δική του επιθυμία όσο και της οικογένειας του: «Είμαι εδώ, μαζί με την γυναίκα μου και τα παιδιά μου και όλα είναι πολύ ωραία. Είναι μία όμορφη πόλη κι ακριβώς έτσι σκεφτόμασταν τη ζωή μας, στο εξωτερικό. Είχα μία μεγάλη συζήτηση με την γυναίκα μου και την οικογένεια μου και μετά από αυτήν, αποφασίσαμε ότι θα ανανεώσω το συμβόλαιο μου, για άλλα τρία χρόνια. Φυσικά και η ομάδα, μου έδειξε μεγάλη εμπιστοσύνη με αυτή την πρόταση και με γέμισε αυτοπεποίθηση…».