Μπράνκο στους παίκτες του ΠΑΟΚ: «Να προσπαθήσουμε όλοι μαζί»

Συντάκτης: Share:

Ο Μάριο Μπράνκο συνεχίζει να χαίρει της εμπιστοσύνης του Ιβάν Σαββίδη και με απόφαση του μεγαλομετόχου παραμένει στον ΠΑΟΚ.

Είναι άγνωστο βέβαια αν η απόφαση αυτή είναι προσωρινή ή όχι. Αυτό που είναι δεδομένο είναι ότι ο Ιβάν αποφάσισε να μην κάνει δεκτή την παραίτηση του Πορτογάλου, θεωρώντας ότι δεν είναι ο μοναδικός υπεύθυνος για τον αποκλεισμό της ομάδας από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, ο Μπράνκο είχε τετ α τετ με ποδοσφαιριστές και τους εξήγησε τους λόγους της παραίτησής του, αλλά και της απόφασης του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ.

Τους εξήγησε ότι έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση του Σαββίδη, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για τον αποκλεισμό από την Ευρώπη και ότι το αφεντικό του ΠΑΟΚ του απάντησε πως δεν θεωρεί μόνο τον ίδιο, αλλά όλους υπεύθυνους.

«Όλοι μαζί πρέπει να κάνουμε προσπάθεια ώστε η ομάδα να εμφανίσει καλό αγωνιστικό πρόσωπο και σε κάθε ματς να πείθει ότι μπορεί να υπηρετήσει τους στόχους της από εδώ και στο εξής», ήταν μερικά από τα λόγια του αθλητικού διευθυντή του Δικεφάλου προς τους παίκτες.

Δείτε Επίσης

Scroll Up