Να μάθει από τα λάθη του για να μην αποτύχει πάλι

Συντάκτης: Share:

Ο τελικός του Κυπέλλου όπως και ολόκληρη η σεζόν μπαίνει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας για τον ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος έχασε τον τίτλο από μια ομάδα που δεν έκανε τελική στην εστία σε 90 και βάλε λεπτά στον αγώνα, αντιθέτως οι παίκτες του Λουτσέσκου έχασαν τουλάχιστον πέντε κλασικές ευκαιρίες για να σκοράρουν.

Τι έφταιξε και δεν μπήκε από την αρχή ο ΠΑΟΚ στο ματς όπως έγινε στο δεύτερο ημίχρονο; Όταν χάνει μια ομάδα όλοι έχουν μερίδιο ευθύνης και ο Ράζβαν Λουτσέσκου ίσως να έκανε και αυτός κάποια λάθη στην προσέγγιση του ματς.

Από την Τετάρτη και μετά ο Ρουμάνος κόουτς δοκίμαζε ένα σχήμα με Μπίσεσβαρ επιτελικό και Ελ Καντουρι αριστερά, αλλά το Σάββατο το πρωί λίγες ώρες πριν το ματς άλλαξε απόφαση και επέλεξε Σοάρες στο “10” και Μπίσεσβαρ αριστερά. Ίσως να μην μάθουμε και ποτέ γιατί αποφάσισε κάτι τέτοιο.

Όταν είσαι μεγάλη ομάδα δεν υπάρχει το “δεν πειράζει” σε ήττα, πόσο μάλλον αν μιλάμε για έναν τελικό. Φυσικά και πειράζει, αλλά ο ΠΑΟΚ οφείλει να μάθει από τα λάθη του φέτος για να μην έχει και η επόμενη σεζόν αρνητικό πρόσημο όπως αυτή που τελείωσε το Σάββατο το βράδυ. Είναι μια πραγματικότητα ότι η σεζόν παρά τις συγκινήσεις και την πορεία στην Ευρώπη, η καμπάνια θεωρείται (και είναι) αποτυχημένη.