Νέες εμπρηστικές δηλώσεις Σιμόπουλου

Συντάκτης: Share:

Συνέχεια στις εμπρηστικές του δηλώσεις κατά του ΠΑΟΚ έδωσε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο Στράτος Σιμόπουλος.

Ο βουλευτής της ΝΔ επιτέθηκε μάλιστα στα στελέχη της ΠΑΕ που έβγαλαν την διαρροή εναντίον του.

 

Αναλυτικά τα όσα είπε, μέσα από το δελτίο τύπου του ραδιοφωνικού σταθμού:

«Εγώ επιμένω, ότι από τις διαρροές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πρόκυψε ότι οι άνθρωποι έχουν την μύγα και μυγιάζονται. Για την ταμπακιέρα δεν ανέφεραν οτιδήποτε. Χωρίς σε καμία περίπτωση να αμφισβητώ την επιχειρηματική εμβέλεια του κ. Σαββίδη ρωτώ ότι υπάρχουν φήμες ότι λόγω της διεθνούς οικονομικής κατάστασης ο επενδυτής κάποιες επενδύσεις μπορεί για ένα χρονικό διάστημα να τις αναβάλει».

«Δεν αμφισβήτησα σε καμία περίπτωση την επιχειρηματική εμβέλεια του ανθρώπου» επανέλαβε ο κ. Σιμόπουλος χαρακτηρίζοντας ακατανόητη την αντίδραση της ΠΑΕ.

«Εγώ είμαι ΠΑΟΚ από τα γενοφάσκια μου. Κάποιοι από τους ανθρώπους που έβγαλαν την ανακοίνωση μπορεί αν μην ήταν ΠΑΟΚ αν δεν ήταν στην μισθοδοσία της ΠΑΕ» τόνισε.

 

Αναφερόμενος για το θέμα του γηπέδου σημείωσε πως δεν υπάρχει κανένα επενδυτικό πρόβλημα από την πλευρά της κυβέρνησης και πως έχει τελειώσει και η ιστορία με το Προεδρικό Διάταγμα και αναμένεται απλά η έκδοσή του.

 

Για το Καυτανζόγλειο ο κ. Σιμόπουλος ανέφερε πως «η κυβέρνηση με ενημέρωσε ότι όλα από την πλευρά της είναι έτοιμα. Απλώς ο ΠΑΟΚ πρέπει να πει τι θα κάνει στο γήπεδο γιατί είναι δημόσιο και υπάρχουν και άλλες ομάδες που είναι μέσα».

«Έχει περάσει νομοθετική ρύθμιση που επιτρέπει στον ΠΑΟΚ να αντισταθμίσει μέρος των εξόδων που θα κάνει για το γήπεδο με τις μισθώσεις. Η μπάλα είναι στο γήπεδο της ΠΑΕ όσον αφορά το Καυτανζόγλειο. Η κυβέρνηση περιμένει μια οικονομοτεχνική μελέτη από τον ΠΑΟΚ.

 

«Ρωτάω, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ξεκίνησε την διαδικασία να ετοιμάζεται ώστε να βγουν οι άδειες; Το έκανε ή όχι; Γιατί δεν μας λέει;Ρώτησα ως ΠΑΟΚτσής και πολίτης της πόλης και μάλιστα εκλεγμένος» πρόσθεσε.

 

Ερωτώμενος αν υπάρχει κρίση κυβέρνησης-ΠΑΟΚ απάντησε πως «εγώ φοβάμαι μέσα από την διαρροή αυτή ότι μπορεί να υπάρχουν δεύτερες σκέψεις. Ας βγει ο ΠΑΟΚ να πει ότι μόλις θα είναι έτοιμο το Προεδρικό Διάταγμα, ο σχεδιασμός δεν αλλάζει. Και γιατί επιτίθενται σε έναν άνθρωπο ο οποίος ανοίγει έναν διάλογο που ενδιαφέρει την πόλη».

 

Ερωτώμενος για το λόγο που δεν πήγε πριν δύο χρόνια στο κάλεσμα του ΑΣ ΠΑΟΚ σημείωσε «δεν πήγα γιατί τότε η κατάσταση ήταν τραγική και ένας ΠΑΟΚτσής υψηλά ιστάμενος είπε θα χωριστεί ο Βορράς με τον Νότο. Καλά έκανα και δεν έριξα νερό στον μύλο όλων αυτών που δημιουργούν θέματα».

«Ξέρετε τι τραβάω; Μέχρι που μου είπαν να πάθω καρκίνο από το εμβόλιο» σχολίασε για τα όσα γίνονται στα social media από χθες.

 

Πηγή: thessnews.gr