Ο «αθόρυβος» αλλά έτοιμος Ράφα Σοάρες

Συντάκτης: Share:

Το πρώτο φιλικό για την νέα σεζόν αποτελεί παρελθόν και ο ΠΑΟΚ κοιτάει ήδη την επόμενη μέρα της προετοιμασίας, ωστόσο αξίζει να αφιερωθούν μερικές αράδες λέξεων για τα νέα πρόσωπα του Δικεφάλου.

Αποστολή στην Ολλανδία ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΡΓΙΑΔΗΣ

Πρώτο κείμενο για έναν παίκτη που όσοι είμαστε εδώ βλέπουμε ότι ο ΠΑΟΚ έβαλε στην μηχανή του έναν παίκτη έτοιμο για ενδεκάδα. Ο Ράφα Σοάρες είναι αυτός και χωρίς υπερβολή είναι ο παίκτης που ανεξαρτήτως του τι έγινε στο φιλικό με την Γκόου Αχέντ είναι ο παίκτης που έχει ακούσει τις λιγότερες παρατηρήσεις από το τεχνικό τιμ. Αυτό μόνο τυχαίο δεν μπορεί να είναι.

Ο Πορτογάλος μπακ είναι ένας παίκτης που έρχεται να κουμπώσει ιδανικά στο πλάνο του Λουτσέσκου και δεν έχει καμία σχέση με τον Σίντκλεϊ. Όσα μας έδειξε στις προπονήσεις, τα έδειξε και στα πρώτα 45 λεπτά του φιλικού ο 27χρονος μπακ.

Σοβαρός αμυντικά, δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα με τους Ολλανδούς, ενώ επιθετικά είχε καλά ανεβάσματα δίνοντας πλάτος στο γήπεδο. Βέβαια είναι λογικό να του λείπει η “χημεία” με τον Κουαλιάτα, για να βγουν οι συνεργασίες αλλά αυτό θα έρθει στην πορεία όχι μόνο με τον Ουρουγουανό, γενικότερα.

Είναι μια από τις μεταγραφές που θα προσφέρουν άμεσα ο Ράφα Σοάρες και ειδικά μόλις αρχίσει να βρίσκεται με τους “μπροστινούς”. Πέρσι με την Γκιμαράες έγραψε 8 ασίστ, έχοντας κατώτερους ποιοτικά συμπαίκτες…