«Ο δήμαρχος κορόιδεψε τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του!»

Συντάκτης: Share:
"Γιατί δεν δώσαμε το γήπεδο στον ΠΑΟΚ..."

Σε αποκαλύψεις για τον λόγο που απορρίφθηκε,  χωρίς καν να περάσει από το Δημοτικό Συμβούλιο,  το αίτημα του Α.Σ. ΠΑΟΚ για την χρήση του Δημοτικού Σταδίου Αμπελοκήπων, από τον Λάζαρο Κυρίζογλου, προχώρησε ο επικεφαλής της παράταξης «Πολίτες σε Δράση για την ανατροπή».

 

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το σχετικό  δελτίο τύπου:

ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΣΕ-ΑΔΕΙΑΣΕ-ΕΝΕΠΕΞΕ

«Εδώ και δύο ημέρες ζητούμε από τον Δήμαρχο Αμπελοκήπων Μενεμένης να μας πει ποια είναι η απόφαση του Δημ.Συμβουλίου βάσει της οποίας ,όπως ο ίδιος ισχυρίζεται δεν μπορεί να δώσει το γήπεδο στον Α.Σ ΠΑΟΚ για τις ανάγκες του γυναικείου Champions league .Απάντηση καμία
Εδώ και δύο ημέρες ζητούμε τη σύγκληση του Δημοτικού συμβουλίου για να συζητηθεί το εν λόγω θέμα . Απάντηση καμία.

 

Σήμερα λοιπόν ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ για ποιο λόγο δεν δίνει τις παραπάνω απαντήσεις και κρύβεται
Με την υπ΄αριθμ.161/2017 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου κυρώθηκε ο κανονισμός λειτουργίας όλων των αθλητικών χώρων του Δήμου . Ο κανονισμός αυτός κυρώθηκε μετά από τις φθορές που προκλήθηκαν στο δημοτικό στάδιο το 2014 και το 2016 από οπαδούς .

Στο άρθρο 4 του κανονισμού προβλέπεται η δυνατότητα χορήγησης των γηπέδων ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ της πόλης (και όχι μόνο του Δήμου ,όπως αναληθώς ισχυρίζεται) και μάλιστα και για διεθνείς αγώνες Αρμόδιο να αποφασίσει είναι μόνο το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ κατόπιν εισήγησης της αρμόδιας υπηρεσίας και του Δημάρχου και μάλιστα με ή χωρίς οικονομικό αντάλλαγμα .

 

Ο κύριος Λ.Κυρίζογλου ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΣΕ τον κανονισμό λειτουργίας ,που ο ίδιος έφερε προς ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο , ΑΔΕΙΑΣΕ το Δημοτικό Συμβούλιο μη φέρνοντας ως όφειλε το θέμα σε αυτό και ενέπεξε τον Α.Σ ΠΑΟΚ και τον φίλαθλο κόσμο της πόλης .

ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ…

Scroll Up