Ο γρίφος στο θέμα Φερέιρα – τα δεδομένα για τον Πορτογάλο

Συντάκτης: Share:
Ο γρίφος στο θέμα Φερέιρα - τα δεδομένα για τον Πορτογάλο

Το θέμα προπονητή συζητήθηκε πολύ στον ΠΑΟΚ φέτος και σίγουρα αποτελεί το νούμερο ένα ζήτημα και για την νέα σεζόν.

Ακούγονται πολλά και διάφορα στο παρασκήνιο που πολλές φορές είναι σκόρπιες ιδέες χωρίς συνοχή. Οι διαρροές είναι αντικρουόμενες. Λέγεται ότι ο Φερέιρα θεωρείται υπ΄ ατμόν. Υπάρχει, όμως και η άλλη πλευρά που υποστηρίζει πως έχει μία τελευταία ευκαιρία εάν γίνουν τα πλέι οφ.

Ο ίδιος παραμένει εξαιρετικά αισιόδοξος και έχει διαβεβαιώσει την οικογένεια Σαββίδη πως εάν γίνουν τα πλει οφ μπορεί να ανατρέψει η ομάδα την βαθμολογική διαφορά του μείον 7 και να τερματίσει πρώτη στην βαθμολογία πάνω από τον Ολυμπιακό! Σε μία τέτοια περίπτωση φυσικά δεν θα τεθεί θέμα αντικατάστασής του.

Όπως και να ‘χει μία ενδεχόμενη αλλαγή προπονητή πρέπει να συνδυαστεί απαραίτητα με ένα “βελούδινο διαζύγιο” με τον Πορτογάλο για να μην “ματώσει” το ταμείο της ΠΑΕ, αφού η αποζημίωσή του για τα άλλα δύο χρόνια του συμβολαίου του φτάνει τα 2,5 εκατ. ευρώ, συν ένα εκατ. ευρώ των συνεργατών του. Εάν βγουν 3,5 εκατ. ευρώ από τα ταμεία θα περιορίσουν ακόμα περισσότερα την υπόθεση FFP, γι’ αυτό και το νούμερο κρίνεται ως απαγορευτικό.

Σε κάθε περίπτωση το θέμα Φερέιρα είναι ο μεγάλος γρίφος προς επίλυση για την οικογένεια Σαββίδη. Ο Πορτογάλος δεν έχει λαϊκή απήχηση, αλλά και η απομάκρυνσή του δεν είναι εύκολη υπόθεση, λόγω του κλειστού τριετούς συμβολαίου του. Η δημόσια εικόνα του Φερέιρα μπορεί να αλλάξει μόνο εάν γίνουν τα πλέι οφ και συμβεί η έκπληξη στην οποία ο ίδιος πιστεύει ακράδαντα.

Scroll Up