«Ο Λημνιός σέβεται και αγαπά τον ΠΑΟΚ»

Συντάκτης: Share:
Λημνιός: «Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη» (vid)

Ο θείος του Δημήτρη Λημνιού, Στέλιος, μίλησε για τα αγγλικά δημοσιεύματα που αποθεώνουν τον Έλληνα άσο και τόνισε πως είναι ένας πειθαρχημένος αθλητής, τονίζοντας πως είναι ιδιαίτερα δεμένος με τον ΠΑΟΚ.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αγγλικό δημοσίευμα: «Το μόνο που μπορώ να προσθέσω σε αυτό το ρεπορτάζ, διότι γνωρίζω τον χαρακτήρα του, είναι το πόσο πειθαρχημένος και σοβαρός επαγγελματίας είναι. Είναι παιδί με αδαμάντινο χαρακτήρα και το δείχνει στο γήπεδο. Σέβεται τον αντίπαλο, τον διαιτητή».

 

Για το αν το μέλλον του είναι στο εξωτερικό: «Δεν έχω καμία σχέση με αυτή τη διαδικασία και δεν θα τολμούσα να εκφράσω άποψη. Θα την υλοποιήσουν ο ΠΑΟΚ και οι μάνατζέρ του. Το ποδόσφαιρο είναι καθαρά επαγγελματικό άθλημα στο επίπεδο πρωταθλητισμού που αγωνίζεται ο Δημήτρης. Επομένως, προηγείται η επαγγελματική αντίληψη και μετά άλλα πράγματα, όπως η οπαδοποίηση ή η εθνική αντίληψη».

 

Για το δέσιμό του με τον ΠΑΟΚ: «Και με τη Νίκη Βόλου έχει δέσιμο, και με τον Ατρόμητο. Από όπου πέρασε δέθηκε, συνδέθηκε και έκανε φιλίες. Γι’ αυτό, να είναι όλοι σίγουροι πως σέβεται τον ΠΑΟΚ και θα τον αγαπά για πάντα».

 

Για τον χαρακτήρα του: «Πριν από τον εαυτό του, ο Δημήτρης αγαπά την οικογένεια. Έχει πλούσιο ψυχικό κόσμο. Δεν θέλω να δώσω λεπτομέρειες διότι το απαγορεύει ο ίδιος. Είναι ένα παιδί, στο οποίο κυριαρχεί η ευρύτατη κοινωνική του αντίληψη».

Scroll Up