Ο Μάντσον, οι φήμες και το 1.000.000 ευρώ

Συντάκτης: Share:

Η μεταγραφική περίοδος άρχισε, τα μεταγραφικά σενάρια “εξυφαίνονται” και ένα από αυτά φέρνουν τον Μάντσον Ενρίκε Νασιμέντο Σάντος ή κατά κόσμον Μάντσον… σκέτο στην λίστα του ΠΑΟΚ.

 

Ο 27χρονος αμυντικός μέσος του Ατρομήτου είναι η αλήθεια ότι πληροί της προδιαγραφές που ψάχνει ο Ράζβαν Λουτσέσκου για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής, ωστόσο από αυτό το γεγονός μέχρι τις φήμες ότι ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση για να τον αποκτήσει υπάρχει πολύ μεγάλη απόσταση.

Ο Βραζιλιάνος έχει συμβόλαιο με την ομάδα του Περιστερίου μέχρι το 2020, στον Δικέφαλο γνωρίζουν άριστα τις ικανότητες του, αφού τον έχουν παρακολουθήσει στενά τόσο την περσινή σεζόν, όσο και φέτος.

Η πραγματικότητα είναι ότι ο Ατρόμητος έχει στείλει το δικό του μήνυμα προς… πάσα κατεύθυνση ότι όποιος ενδιαφέρεται για τον παίκτη, θα πρέπει να δώσει ένα ποσό κοντά στο 1.000.000 ευρώ. Κάτι τέτοιο την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου είναι δύσκολο να συμβεί από πλευράς ΠΑΟΚ, οπότε ο Μάντσον μένει στην λίστα και το καλοκαίρι οι δυο πλευρές ίσως να τα ξαναπούν…