Ο «μετρημένος» Λουτσέσκου

Συντάκτης: Share:

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι ένας άνθρωπος που του αρέσει να μιλάει γενικότερα, αλλά ειδικότερα στους ποδοσφαιριστές του. Η πρώτη ομιλία στην πρώτη προπόνηση επί ολλανδικού εδάφους από πλευράς του Ρουμάνου κόουτς αναμενόταν με ενδιαφέρον, ωστόσο ο ίδιος προτίμησε να κρατήσει χαμηλά την μπάλα, δείχνοντας ότι κατάλαβε το περσινό λάθος με το ανέβασμα του πήχη.

Αυτή τη φορά, ο 53χρονος τεχνικός εμφανίστηκε πιο… μετρημένος, συγκρατημένος ως προς τις δηλώσεις που θα μπορούσαν να μεταφερθούν μέσω των media, πιο… ψημένος ως προς τα δεδομένα που απλώνονται μπροστά του και σαφώς περισσότερο πεπεισμένος ότι φέτος έχει αρκετή δουλειά μπροστά του συγκριτικά με πέρσι που συνάντησε πολλά γνώριμα πρόσωπα.

Ο Λουτσέσκου γνωρίζει ότι όση ποιότητα κι αν προσθέσει φέτος, όση ποιότητα κι αν αποδειχθεί ότι διαθέτουν όσοι αποκτήθηκαν, αν και εφόσον αποδειχθεί γιατί άπαντες κρίνονται στο γήπεδο, θα χρειαστεί αρκετή δουλειά και αρκετό χρόνο μπροστά του. Και για εκείνον είναι ένα προσωπικό στοίχημα η φετινή σεζόν!

Σε αυτά θα πρέπει να προσθέσει κανείς πως η μοναδική αναφορά του Ραζβάν Λουτσέσκου σε επίπεδο στόχων έγινε με αναφορά μόνο στη Λέφσκι. Όπως τόνισε ο Ρουμάνος είναι ξεκάθαρος στόχος, τουλάχιστον σε πρώτη φάση, η είσοδος στους ομίλους του Conference League και από εκεί και πέρα… παιχνίδι με παιχνίδι