Ο Μπράνκο, ο Ολιβέϊρα, ο Ίνγκασον και ο Πολωνός…

Συντάκτης: Share:

Πως το έλεγε παλαιότερα ο  Νίκος Μαστοράκης;  BINGO! Μάλιστα, BINGO  έκανε ο ΠΑΟΚ με την απόκτηση των τριών αυτών παικτών που έφερε ο Μπράνκο, με απόφαση του Γιώργου Σαββίδη, ο οποίος ασχολείται  ενεργά με τις μεταγραφές της ομάδας…

Φάνηκε λοιπόν πεντακάθαρα ότι οι  τρεις  αυτές επιλογές,  ο Ολιβέϊρα, ο Ίνγκασον και ο Σφιντέρσκι είναι πάρα πολύ καλές, γιατί μέσα στη βροχή έβαλαν τα πόδια τους στη φωτιά, σε ένα γήπεδο που εγκυμονούσε κινδύνους και υπήρχε περίπτωση τραυματισμού, αλλά παρ΄ όλα αυτά, δεν πτοήθηκαν και θέλησαν να αποδείξουν στον Λουτσέσκου  και σε όλους μέσα στον ΠΑΟΚ ότι ήρθαν για να μείνουν, να  τα δώσουν όλα για την ομάδα και όχι  για τουρισμό.

Άρα ο  Μπράνκο  ξεκίνησε καλά και ετοιμάζει  κάτι πολύ  μεγάλο για το καλοκαίρι, σε συνεργασία φυσικά με Γιώργο Σαββίδη και την τελική έγκριση του Ιβάν.

Χαρήκαμε και τις δηλώσεις του Ίνγκασον, που μίλησε  για νίκη κατά Ολυμπιακού, άρα “πρώτο δείγμα θετικό”  για τις  μεταγραφές, που μόλις  πάρουν  θέση στην ενδεκάδα θα δείξουν και την πραγματική τους αξία, με το χρόνο συμμετοχής.

 

Δείτε Επίσης

Scroll Up