«Ο ΠΑΟΚ ήταν η καλύτερη επιλογή της καριέρας μου»

Συντάκτης: Share:

Μεγάλη συνέντευξη στην ιστοσελίδα snportal παραχώρησε ο Γιάσμιν Κούρτιτς, ο οποίος αναφέρθηκε στην απόφασή του να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ, στην πορεία του στην ομάδα, αλλά και στην Εθνική Σλοβενίας.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν υπάρχει διαφορά ανάμεσα στον Γιάσμιν Κούρτιτς του σήμερα και τον Γιάσμιν Κούρτιτς του παρελθόντος. Πάντα δούλευα σκληρά, ακόμα και όταν δεν τα πήγαινα καλά, αλλά φέτος γέμισα με νέους στόχους. Πράγματι είχαμε κάποια προβλήματα στην αρχή, καθώς ο Ολυμπιακός μας ξέφυγε γρήγορα, αλλά τα πήγαμε καλά. Παίζουμε καλά, έχουμε καλά αποτελέσματα, αλλά το πράγμα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Έχουμε ακόμη πολλή δουλειά να κάνουμε», είπε αρχικά ο Σλοβένος χαφ.

Για την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ αρχικά παραδέχθηκε πως ήταν αρνητικός, αλλά στη συνέχεια χαρακτήρισε την επιλογή του ως την καλύτερη της καριέρας του: «Όταν έμαθα ότι μου προσφέρθηκε η ευκαιρία να μετακομίσω στον ΠΑΟΚ, είπα όχι στην αρχή γιατί απλά δεν με ενδιέφερε. Μετά με ξανακάλεσε ο ατζέντης και είδα ότι ο ΠΑΟΚ πίεζε πολύ. Έμαθα για τον σύλλογο από τον συμπαίκτη μου Ελ Καντουρί, με τον οποίο έπαιξα στο Τορίνο, και στο τέλος ήθελα μια νέα πρόκληση. Με τον ΠΑΟΚ μου δόθηκε η ευκαιρία να παίξω στην Ευρώπη και έτσι αποφάσισα να μετακομίσω στην Ελλάδα. Ήταν η καλύτερη επιλογή της καριέρας μου».

Όσο για την Εθνική Σλοβενίας, τόνισε:

«Τα πάμε καλά με τα αγόρια, ειδικά από τη στιγμή που ο Κεκ ανέλαβε τη θέση του προπονητή και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, κάτι που είναι εμφανές και στον αγωνιστικό χώρο. Κάνουμε το καλύτερό μας σε κάθε παιχνίδι και η τύχη θα έρθει με το μέρος μας».