Ο πρώτος στόχος του ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν

Συντάκτης: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Στον οργανισμό ΠΑΟΚ εδώ και καιρό οργανώνονται για την νέα σεζόν και το αποτέλεσμα στον τελικό του Κυπέλλου δεν θα άλλαζε σχεδόν τίποτα από τις αποφάσεις που ήδη έχουν παρθεί από πλευράς Ζοσέ Μπότο κα Ράζβαν Λουτσέσκου.

Δεν θα ήταν ποδοσφαιρικά συμβατό να παρθούν αποφάσεις από ένα 90λεπτο και για αυτό, το αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ δεν επηρέασαν τον σχεδιασμό. Και το Κύπελλο να έπαιρνε ο ΠΑΟΚ δεν θα έπρεπε να αλλάξει τα όσα έχουν σκεφτεί οι άνθρωποι της ομάδας.

Αυτές τις μέρες υπάρχει ένα μικρό διάστημα χαλάρωσης και διακοπών, να ηρεμήσουν τα πνεύματα περισσότερο. Είναι δεδομένο όμως ότι θα γίνουν πολλές αλλαγές στο ρόστερ και βάσει των όσων προκύπτουν πάει για μια διαφοροποίηση σε σχεδόν 10 ποδοσφαιριστών.

Ο στόχος που έχουν βάλει οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ είναι να έχει  ολοκληρωθεί κατά 90% στα τέλη Ιουνίου το ρόστερ, όταν δηλαδή θα έρθει η μέρα που θα πετάξει για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Είναι αρκετά πιθανό να ξανακούσουμε τον Ζοσέ Μπότο να μιλάει δημόσια, για να αναλύσει το πλάνο και το πως θα κινηθεί ο ΠΑΟΚ τη νέα σεζόν. Βέβαια θα ήταν και μια καλή ευκαιρία για τον ίδιο τον Πορτογάλο να κάνει και έναν απολογισμό για το πρώτο του εξάμηνο στην ομάδα.

Ας μην ξεχνάμε ποτέ κάτι σημαντικό που αφορά τον σχεδιασμό. Το οικονομικό είναι πάρα πολύ σημαντικό για όλες τις ανανεώσεις, παρά την θετική διάθεση που υπάρχει για την παραμονή κάποιων ποδοσφαιριστών.

Ο Μπότο δέχεται καθημερινά «βροχή» προτάσεων, ωστόσο εδώ και καιρό έχει καταρτίσει μια δική του λίστα με παίκτες που τον απασχολούν. Ο Πορτογάλος δείχνει να είναι σε καλή διάθεση και μέσα από την καλή συνεργασία με τον Λουτσέσκου, θα έρθει ο σωστός σχεδιασμός που αναμένεται να είναι καλύτερος από τον περσινό.