Ο τεχνικός διευθυντής, ο Κορνατσίνι, ο Μίχελ και οι φήμες

Συντάκτης: Share:

Η λήξη του συμβολαίου του Μάριο Μπράνκο το καλοκαίρι πυροδοτεί πολλές συζητήσεις και σενάρια για την θέση του τεχνικού διευθυντή του ΠΑΟΚ.Καταρχάς, ξεκαθαρίζουμε πως δεν έχει παρθεί ακόμα καμία τελική απόφαση από την οικογένεια Σαββίδη για το μέλλον του Πορτογάλου και δεν αποκλείεται ακόμα και η παραμονή του στο πόστο του για άλλο έναν χρόνο, αν και μάθαμε από έγκυρη πηγή ότι ο ίδιος καλοβλέπει το ενδεχόμενο επιστροφής στην πατρίδα του με μία πιθανή πρόσληψή του στην Σπόρτινγκ, που ψάχνει για τεχνικό διευθυντή.

Εξάλλου, έχει αποδειχθεί πως ο Ιβάν Σαββιδης δεν εμπιστεύεται εύκολα νέα πρόσωπα για συνεργάτες σε κομβικές θέσεις. Όπως και να ‘χει, πάντως, γίνονται σκέψεις για την επόμενη ημέρα, εάν και εφόσον τελειώσει η συνεργασία με τον Μπράνκο.

Σ’ αυτό το πλαίσιο η φημολογία ανθεί. Έχουν ακουστεί διάφορα ονόματα ως πιθανοί αντικαταστάτες του Μπράνκο. Όπως του νεαρού Βραζιλιάνου μάνατζερ των Ζαμπά και Ντόουγκλας, Λέο Κορνατσίνι, που πρότεινε στην οικογένεια Σαββίδη και την συνεργασία με την Φορταλέζα και είναι αυτός που κάνει τις συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών.

Ή του γνωστού μας Λούμπος Μίχελ που έφυγε ως απόλυτα επιτυχημένος αφού έχτισε την ομάδα των τίτλων. Ο Σλοβάκος διατηρεί ακόμα πολύ καλές σχέσεις με την οικογένεια Σαββίδη.

Έχουν ακουστεί και άλλα πολλά σενάρια, αλλά δεν είναι της ώρας να αναφερθούμε σ’ αυτά. Το… πού θα καθίσει η μπίλια θα το μάθουμε. Το μόνο σίγουρο είναι πως πρόκειται για μία πολύ σημαντική απόφαση.