Ο Τσιρίλο, ο ΠΑΟΚ και οι φήμες για Μπακασέτα

Συντάκτης: Share:

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου πλησιάζει και τα πρώτα σενάρια έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν την εμφάνιση τους. Μετά από τις φήμες περί ενδιαφέροντος του ΠΑΟΚ για τον Αντρέ Σιμόες, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες από την Αθήνα θέλουν τον Δικέφαλο να έχει κάνει διερευνητική κρούση για τον Τάσο Μπακασέτα.

Το σενάριο αυτό “πλάθεται” από συγκεκριμένους… τύπους στην πρωτεύουσα και ποντάρουν στο γεγονός ότι ο μάνατζερ του Έλληνα μεσοεπιθετικού είναι ο Φεντερίκο Παστορέλο, που έχει για στενό συνεργάτη στην Ελλάδα τον Μπρούνο Τσιρίλο, με τον βετεράνο αμυντικό να διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Δικέφαλο.

Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του ενδιαφέρεται για κάθε καλό παίκτη, ωστόσο η πραγματικότητα είναι ότι η κρούση έγινε από την πλευρά του παίκτη και όχι από τους  “ασπρόμαυρους”. Το συμβόλαιο του Μπακασέτα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και είναι δεδομένο πως δεν θα ανανεώσει στην ΑΕΚ, όντας εκτός ομάδας και επισήμως, ωστόσο δεν προκύπτει από κάπου ότι ο Δικέφαλος αναζητά ενίσχυση στην μεσοεπιθετική του γραμμή.