Οι δυο επιλογές της ΚΕΔ για τον διαιτητή του ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

Συντάκτης: Share:

Θα περάσουμε φαίνεται ένα… χαλαρό Σαββατοκύριακο πριν από μια «καυτή» εβδομάδα που στο τέλος της θα έχει την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Και πώς να είναι μην είναι «καυτή» όταν θα υπάρχουν Έλληνες διαιτητές τουλάχιστον στην αρχή των πλέι οφ.

Μπορεί τα κέντρα αποφάσεων να είναι μακριά, αλλά έχουμε μεγάλα… αυτιά που έπιασαν τις πρώτες συζητήσεις για τον διαιτητή που θα σφυρίξει το ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό. Υπάρχουν δυο ρέφερι που θεωρούνται (και είναι) τα φαβορί από την ίδια αφετηρία για να οριστούν από την ΚΕΔ σε ένα εξ’ορισμού δύσκολο παιχνίδι ανάμεσα στις δυο καλύτερες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν «πιάσει» οι κεραίες μας, ο Τάσος Σιδηρόπουλος δεν είναι μέσα σε αυτά τα δυο ονόματα που έχουν προβάδισμα για να σφυρίξουν το ντέρμπι. Θα συνιστά έκπληξη αν κάποιος από τους Τάσο Παπαπέτρου ή Αριστοτέλη Διαμαντόπουλου δεν σφυρίξει το ντέρμπι, λένε αυτοί που γνωρίζουν καλύτερα την κατάσταση.

Αν μη τι άλλο είναι οι δυο πιο σταθεροί διαιτητές την φετινή σεζόν και αυτό το παραδέχονται (σχεδόν) όλοι.

Φυσικά αν επιλεγεί ο Παπαπέτρου θα αρχίσει πάλι η προπαγάνδα για την δήθεν εργασία του της συζύγου στο OPEN, κάτι που δεν ισχύει σε καμία περίπτωση.

Έτοιμοι στον Πειραιά για προπαγάνδα αν οριστεί ο Παπαπέτρου, έτοιμη και όλη η Ελλάδα για να αντιμετωπίσει αυτές τις γραφικότητες.

Scroll Up