Οι τέσσερις προσθήκες και οι – αρκετές – εκκρεμότητες

Συντάκτης: Share:

Πέντε παίκτες αποτελούν παρελθόν από τον ΠΑΟΚ, τέσσερις αποκτήθηκαν ή ανανέωσαν και το μεταγραφικό πάρε – δώσε, συνεχίζεται, με βασικό στόχο να καλυφθούν οι βασικές ανάγκες της ομάδας, σε όλες τις θέσεις.

Σε ό,τι αφορά την έξοδο από την ομάδα, τα συμβόλαιά έληξαν και δεν ανανεώθηκαν για Πασχαλάκη, Βαρέλα, Κρέσπο, ενώ τελείωσε ο δανεισμός των Μιτρίτσα, Σιντκλέϊ και Ακπομ με τους δύο τελευταίους παίκτες που καταλαμβάνουν θέσεις ξένων, να θεωρούνται παρελθόν.

Έξι αποχώρησαν, τέσσερις ήρθαν ή ανανέωσαν. Για την ακρίβεια, αποκτήθηκε από τους Μοντεβιδέο Γουόντερερς, ο Νικολάς Κουαλιάτα (ήρθε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη) καθώς ο ΠΑΟΚ θα καταβάλει συνολικά το ποσό του 1.800.000 ευρώ.

Επίσης ο Δικέφαλος αγόρασε τα δικαιώματα του Τζουάν Σάστρε (έδωσε 400.000 ευρώ στην Μάλαγα) και υπέγραψε για τέσσερα χρόνια συμβόλαιο με τον Ισπανό αμυντικό. Ο Δικέφαλος απέκτησε ως ελεύθερο τον 27χρονο Πορτογάλο αμυντικό Ράφα Σοάρες (έχει συμβόλαιο έως τις 30 Ιουνίου του 2025).

Επίσης ένα σημαντικό στοιχείο του σχεδιασμού για την νέα σεζόν είναι ότι ανακοινώθηκε η ανανέωση του συμβολαίου με τον Αντρέ Βιεϊρίνια για ένα ακόμη χρόνο.