Όλη η αλήθεια για τον Σάκχοφ

Συντάκτης: Share:

Οι περιορισμοί που έχει  Μακάμπι Τελ Αβίβ από το Financial Fair Play δεν επέτρεψαν την «μετακόμιση» του Εβγέν Σάχοφ στο Ισραήλ.

 

Παρότι ο Βλάνταν Ίβιτς τον ήθελε πολύ από πέρυσι το καλοκαίρι ακόμα και ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της Μακάμπι, Μίτσελ Γκόλνταρ, μεγαλομέτοχος κατασκευαστικής πολυεθνικής εταιρείας με έδρα το Ισραήλ, είναι ανάμεσα στους 150 πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, η Μακάμπι δεν μπορεί να προσφέρει πάνω από 400.000 ευρώ τον χρόνο συμβόλαιο στον Ουκρανό χαφ.

 

Την στιγμή που ο ίδιος αρνήθηκε πρόταση 700.000 ευρώ τον χρόνο από τον ΠΑΟΚ, θα ήταν παράλογο να δεχτεί να πάει σχεδόν με τα μισά χρήματα στο Τελ Αβίβ, όσο κι αν εκτιμά τον Ίβιτς.

 

Στην παρούσα φάση ο Σάχοφ περιμένει πρόταση από την Ιταλία, ενώ εξετάζει και το ενδεχόμενο επιστροφής στην πατρίδα του, όπου υπάρχει ενδιαφερόμενη ομάδα.

 

Σε κάθε περίπτωση η «πόρτα» του ΠΑΟΚ παραμένει ανοιχτή. Ο Ραζβάν Λουστέσκου συνεχίζει να τον θέλει στο ρόστερ της νέας σεζόν. Τον θεωρεί παίκτη όχι εντυπωσιακό, αλλά ουσιαστικό και πολύ χρήσιμο στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, αφού κινείται και παίζει κάθετα.

 

Η ανατροπή των δεδομένων και στην δική του ανανέωση συμβολαίου δεν είναι απίθανη, εντούτοις, όσο περνάει ο χρόνος οι πιθανότητες λιγοστεύουν. Ο αγωνιστικός σχεδιασμός για τη νέα σεζόν δεν μπορεί… να περιμένει το πότε θα το μετανιώσει ο Σάχοφ.

Πηγή: Live Sport