Ολιβέιρα: «Θα δώσω τα πάντα για να γίνω όσο δυνατός ήμουν και πριν»

Συντάκτης: Share:

Ο Νέλσον Ολιβέιρα μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για το νέο τραυματισμό που υπέστη στην προετοιμασία, κάνοντας τη δική του αυτοκριτική για την κατάστασή του ενώ ζήτησε από τον κόσμο να κάνει υπομονή.

Ο Πορτογάλος φορ πήρε για δεύτερο σερί παιχνίδι φανέλα βασικού από τον Ραζβάν Λουτσέσκου σε μία προσπάθεια να ανακτήσει σταδιακά ρυθμό μετά τον τραυματισμό του καλοκαιριού που τον έθεσε νοκ άουτ μεσούσης της προετοιμασίας και είχε ως αποτέλεσμα την απουσία του από τα φιλικά και τα ευρωπαϊκά ματς του Δικεφάλου.

 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Είναι η πρώτη φορά που θα μιλήσω τόσο ανοιχτά για τους τραυματισμούς. Έπαιξα ένα μήνα πέρσι, ήταν μία μικρή περίοδος με πολλά ματς και δεν είχαμε χρόνο να δουλέψουμε. Μετά ήρθαν οι διακοπές και η προετοιμασία και ενώ αισθανόμουν καλά, δυστυχώς χτύπησα στα πλευρά και έχασα την προετοιμασία και όλα σχεδόν τα φιλικά.

Τώρα επιστρέφω, είμαι καλά, αλλά δεν είμαι ακόμη στην καλύτερη κατάσταση γιατί στους τελευταίους 11 μήνες έπαιξα σε 2 ματς βασικός. Στα Γιάννινα πέρυσι 60 λεπτά και με την Λαμία. Σε κάθε ματς είμαι πιο δυνατός, πιο κοντά σε αυτό που μπορώ να κάνω, είμαι πιο δυνατός και πιο ταχύς από αυτό που βλέπετε.

Είναι μία διαδικασία που είναι σε εξέλιξη, αυτό που ζητάω από τον κόσμο είναι υπομονή θα δώσω τα πάντα για να γίνω όσο δυνατός ήμουν και πριν».