“Όταν έπαιζα στον ΠΑΟΚ, έκανα λάθος που πήγαινα στα μπουζούκια”!

Συντάκτης: Share:

Κατάθεση ψυχής και έκρηξη ειλικρίνιας, έστω και μετά από πολλά χρόνια, για την ακρίβεια μετά από 10 χρόνια από πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ…

ο οποίος μίλησε στον FOCUS 103,6 FM και παραδλεχθηκε τα λάθη του.

Μιλάμε για τον Βασίλη Κουτσιανικούλη, σήμερα 31 χρόνων, ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Βόλου, ο οποίος θυμήθηκε τις παλιές στιγμές στην Τούμπα:

-“Ήρθα στον ΠΑΟΚ, σε μια μεγάλη ομάδα, από τον Εργοτέλη, ήμουν μόλις 21 χρόνων και τα μυαλά ήταν πάνω από τα μαλλιά. Έκανα λάθη τότε και τα πλήρωσα. Πήγαινα στα μπουζούκια, άσχετα εάν έπινα μόνο πορτοκαλάδα, δεν έπινα αλκοόλ, αλλά τι να το κάνεις; Την πρώτη χρονιά πήγα καλά, παλέψαμε για το πρωτάθλημα και μας το έκλεψαν στο Χαριλάου, εκεί όπου ο διαιτητής μας έδειξε από τα πρώτα λεπτά ότι δεν θα περάσουμε, βγάζοντας κίτρινη κάρτα στον Πάμπλο Γκαρσία στο δεύτερο λεπτό. Έκανα πολλά εξωαγωνιστικά λάθη και εάν πήγαινα τώρα στον ΠΑΟΚ, με αυτά τα μυαλά, θα ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα…”

-“Το ΟΦΗ-ΠΑΟΚ θα είναι ματσάρα, θα παίξουν δυο δυνατές ομάδες και ο ΟΦΗ φέτος είναι πάρα πολύ δυνατός, ειδικά μέσα στην έδρα του, με κόσμο που αγαπά την ομάδα. Ο ΟΦΗ βάζει γκολ σε κάθε παιχνίδι και το όπλο του είναι η επιθετική γραμμή. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα, έχει μεγαλώσει πάρα πολύ και έχει πολλές εναλλακτικές, είναι επίσης επιθετική ομάδα, γι αυτό και πιστεύω ότι θα δούμε καλή μπάλα”.

-“Από τους πρώην συμπαίκτες μου, μιλάω καθημερινά σχεδόν με τον Θανάση Παπάζογλου, που παίζει τώρα στη Ρουμανία (Βολουντάρι) και σκέφτεται πολύ την επιστροφή του στην Ελλάδα”.

 

 

Δείτε Επίσης

Scroll Up