Όταν το ποδόσφαιρο σου γυρνάει την πλάτη…

Συντάκτης: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Όταν το ποδόσφαιρο σου γυρνάει την πλάτη…

Το άθλημα και η μπάλα για μια ακόμα φορά γυρνάει την πλάτη στον ΠΑΟΚ την φετινή σεζόν, που βλέπει ενώ πέρσι τα πάντα να πηγαίνουν… πρίμα φέτος, να στραβώνουν τα πάντα!

 

Εξαιρετικός ο ΠΑΟΚ για τα πρώτα 35 λεπτά στον Πειραιά, μπλοκάρει τον Ολυμπιακό, φέρνει εκνευρισμό και έχει μια φάση να κάνει το 0-1 αλλά ο Λημνιός έδειξε μια ακόμα φορά την αδυναμία του στο σκοράρισμα. Αν εκεί ο Λημνιός πετύχει το γκολ ή αν βρεθεί κάποιος άλλος σε εκείνο το σημείο σίγουρα θα βλέπαμε άλλο παιχνίδι.

 

Προσπαθώ να καταλάβω ακόμα και τώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, αν και δεν είμαι προπονητής, ενώ το παιχνίδι πηγαίνει πολύ καλά για τον ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός δεν πατάει περιοχή, ο Αμπέλ Φερέιρα κάνει τρεις μαζεμένες αλλαγές, βγάζοντας τους Τζόλη – Μάτος που ήταν πολύ καλοί μέχρι εκείνο το σημείο. Και φυσικά επειδή φέτος το άθλημα φέρεται σκληρά στον ΠΑΟΚ, ένα λεπτό μετά την τριπλή αλλαγή έρχεται το 1-0 από «τσαφ» του μέχρι τότε ανίκητου Ίνγκασον…

 

Θέλετε και άλλο; Ο ΠΑΟΚ συνέρχεται από το 1-0, βγαίνει μπροστά για το γκολ της πρόκρισης, αλλά το ποδόσφαιρο πάλι του δείχνει την… πλάτη του, με την κεφαλιά του Βαρέλα να μην καταλήγει στα δίχτυα.

 

Μετά το 2-0 δεν μπορεί να γίνει σχόλιο για το παιχνίδι, αλλά μπορεί να γίνει σχόλιο για την φάση του 2-0. Οι διαμαρτυρίες των ανθρώπων του ΠΑΟΚ είναι σωστές μέχρι ενός σημείου, αλλά οι παίκτες έδειξαν μια χαλαρότητα που δεν επιτρέπεται σε τέτοια παιχνίδια.

 

Ο ΠΑΟΚ μετά από τρεις σερί κατακτήσεις, μένει εκτός τελικού, μένει χωρίς τίτλο γενικότερα και θα πρέπει να υπάρξει μια εσωτερική αναζήτηση προκειμένου το ποδοσφαιρικό τμήμα να εμφανιστεί πολύ καλύτερο την επόμενη σεζόν, αφού βέβαια πάρει πρώτα την 2η θέση στα πλέι οφ. Αλλιώς δύσκολα…

Scroll Up