“Ούτε φωνή, ούτε ακρόαση” για το Καυταντζόγλειο

Συντάκτης: Share:

«Ούτε φωνή, ούτε ακρόαση» για το θέμα της νέας νομοθετικής ρύθμισης που απαιτείται για να προχωρήσει η διοίκηση του Καυταντζογλείου με τον ΠΑΟΚ σε υπογραφή μνημονίου συνεργασίας.

 

Δεν υπάρχουν νεότερα από τα συναρμόδια υπουργεία. Πολιτειακοί παράγοντες λένε πως αναζητείται η φόρμουλα για να ξεπεραστεί ο νόμος του 15% επί των ακαθάριστων εισιτηρίων και διαφημίσεων σε κάθε αγώνα και να επιτρέπεται παράλληλα ο συμψηφισμός του ενοικίου με τα έργα που θα κάνει ο ΠΑΟΚ στο Στάδιο.

 

Εξετάζεται ακόμα και το ενδεχόμενο να περάσει το Καυταντζόγλειο από τα Ολυμπιακά Ακίνητα στην Γ.Γ.Α., η περιουσία της οποίας διέπεται από άλλο νομικό καθεστώς.

 

Η ουσία είναι πως εάν δεν βρεθεί λύση δεν μπορεί να προχωρήσει στην υπογραφή συμφωνίας ο ΠΑΟΚ με την διοίκηση του Καυταντζογλείου, η οποία, είναι αλήθεια, πως έχει, επίσης, «δεμένα τα χέρια της», λόγω των δεσμεύσεων της νομοθεσίας.

 

Χρόνος υπάρχει, αφού ο ΠΑΟΚ θα μείνει και τη νέα χρονιά στη Τούμπα, αλλά στον δικέφαλο θέλουν να κλείσουν το συντομότερο δυνατό και την εκκρεμότητα της νέας προσωρινής έδρας, για να γίνουν χωρίς βιασύνες τα απαιτούμενα έργα στο Καυταντζόγλειο μέχρι να μετακομίσει εκεί ο ΠΑΟΚ, καλώς εχόντων των πραγμάτων, το καλοκαίρι του 2020.

 

Όπως και να ‘χει, πρέπει να βρεθεί λύση, γιατί δεν υπάρχει άλλο γήπεδο αντίστοιχων προδιαγραφών για να φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ στο χρονικό διάστημα που χρειάζεται έως την κατασκευή της νέας Τούμπας.

Δείτε Επίσης

Scroll Up