ΠΑΟΚ: Ανακοινώθηκε… το εισιτήριο διαρκείας για το PAOK TV!

Συντάκτης: Share:

Το δικό τους ψηφιακό εισιτήριο διαρκείας για το PAOK TV θα μπορούν να έχουν οι φίλοι του ΠΑΟΚ που είναι κάτοικοι του εξωτερικού, όπως ανακοίνωσε η “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ.

Stoiximan: Ένας συναρπαστικός κόσμος πάντα μαζί σου με Fantasy, Missions, MatchCombo & αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! Πάτα εδώ!

Όπως αναφέρει στην ενημέρωση της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, το πακέτο συνδρομής -στο οποίο έχουν δυνατότητα μόνοι οι κάτοικοι που ζουν εκτός Ελλάδας και Κύπρου- συμπεριλαμβάνονται και τα φιλικά προετοιμασίας για τη σεζόν 2022-23, ενώ η τιμή του PAOK TV Season Ticket, είναι στα 79,90 ευρώ.

Το PAOK TV παρουσιάζει το δικό του ψηφιακό εισιτήριο διαρκείας για τους φίλους του ΠΑΟΚ που κατοικούν στο εξωτερικό και δεν έχουν τη δυνατότητα να βρεθούν στην Τούμπα, αλλά δεν θέλουν να χάσουν λεπτό από τη δράση όπου κι αν βρίσκονται. Αυτά είναι τα δεδομένα για το ετήσιο διαρκείας σας στο PAOK TV.

Η ψηφιακή πλατφόρμα του ΠΑΟΚ ξεκίνησε την πορεία της το 2017, όταν καλά, καλά δεν υπήρχε ο όρος OTT (over the top) platform και άμεσα μετατράπηκε στην… έδρα της ομογένειας. Των φίλων του ΠΑΟΚ στη διασπορά.

Η χρονιά που άλλαξε τα δεδομένα, όμως, ήταν το 2019. Τότε το PAOK TV μετατράπηκε στη μοναδική συλλογική ψηφιακή πλατφόρμα που είχε το αποκλειστικό δικαίωμα μετάδοσης αγώνων. Κίνηση που άλλαξε τα δεδομένα στα τηλεοπτικά δικαιώματα και προκάλεσε ενδιαφέρον σε διεθνές επίπεδο.

Η δυναμική που ανέπτυξε το PAOK TV βοήθησε τον Δικέφαλο τόσο οικονομικά όσο και σε επίπεδο στρατηγικής. Γεγονός που του δίνει τη δυνατότητα να συνεχίζει την πορεία του, ν’ αναπτύσσεται συνεχώς τεχνολογικά, ώστε να συμβαδίζει με το σήμερα και να κοιτά το αύριο και φυσικά να προσφέρει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στο κοινό του.

Το PAOK TV, λοιπόν, παρουσιάζει το νέο ψηφιακό εισιτήριο διαρκείας για τη σεζόν 2021-22 μεταδίδοντας όλους τους εντός έδρας αγώνες του ΠΑΟΚ για την κανονική διάρκεια και τα Play Offs της Super League Interwetten. Αυτή τη φορά στο πακέτο της συνδρομής – που δεν διατίθεται σε Ελλάδα, Κύπρο – συμπεριλαμβάνονται και τα φιλικά προετοιμασίας για τη σεζόν 2022-23.

Με 79,90 ευρώ το PAOK TV σας μεταφέρει την Τούμπα όπου κι αν είστε. It’s real. It’s live. It’s everywhere. Press Play. Με το ψηφιακό διαρκείας για τη σεζόν 2021-22 πρόσβαση σε:

• Όλο το περιεχόμενο του PAOK TV
• Όλους τους εντός έδρας αγώνες για την κανονική διάρκεια και τα Play Offs της Super League
• Τους αγώνες της Κ19 που θα έχουν τηλεοπτική κάλυψη
• Τα φιλικά προετοιμασίας της σεζόν 2022-23

Με το PAOK TV μπορείτε:
• Να παρακολουθήσετε τους αγώνες σε Full HD
• Να έχετε τη δυνατότητα timeshift ακόμα και την ώρα του live για να ξαναδείτε τη φάση που θέλετε
• Να παρακολουθήσετε τους αγώνες σε iPhone, iPad μέσω ειδικής εφαρμογής
• Να παρακολουθήσετε τους αγώνες σε Android smartphone μέσω ειδικής εφαρμογής
• Να παρακολουθήσετε τους αγώνες σε Smart Android TV
• Να παρακολουθήσετε τους αγώνες σε Smart LG TV
• Να παρακολουθήσετε τους αγώνες στον υπολογιστή σας.
• Να συνδεθείτε σε έξι διαφορετικές συσκευές με τον προσωπικό σας λογαριασμό, ώστε να επιλέξετε που θέλετε να παρακολουθήσετε τον αγώνα και να έχετε τη δυνατότητα εναλλαγής.

Παράλληλα, με κάθε αγορά του ψηφιακού διαρκείας του PAOK TV για τη σεζόν 2021-22 κερδίζετε ηλεκτρονικό κουπόνι αξίας 10 ευρώ για τις αγορές σας στο store.paokfc.gr.

Το PAOK TV Season Ticket δεν είναι διαθέσιμο σε Ελλάδα, Κύπρο, όπου τ’ αποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσης ανήκουν στη Nova.