ΠΑΟΚ: Αποσύρεται από την απόκτηση Τάσου Δώνη

Συντάκτης: Share:

Ο ΠΑΟΚ είχε πολύ προχωρημένη την υπόθεση του Τάσου Δώνη, ωστόσο η απόφαση των ανθρώπων του Δικεφάλου είναι να αποσυρθούν από την μεταγραφή του Έλληνα επιθετικού.

Η αλήθεια είναι ότι ο ΠΑΟΚ τα είχε βρει σε όλα με την Ρεμς, αλλά και την πλευρά του ποδοσφαιριστή, για μονοετή δανεισμό του Δώνη με ρήτρα για την εξαγορά των δικαιωμάτων του το επόμενο καλοκαίρι.

Δεν απέμεναν παρά λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της συμφωνίας Ο ΠΑΟΚ τα έχει βρει σε όλα με τον Τάσο Δώνη και τη Ρεμς, όμως το τελικό “οκ” δεν δόθηκε ποτέ.

Οι λόγοι για τους οποίους ο ΠΑΟΚ κάνει πίσω δεν έχουν να κάνουν, όπως λένε οι άνθρωποι του Δικεφάλου, με τις αντιδράσεις που υπήρξαν από μερίδα φίλων της ομάδας. Περισσότερο από όλα μέτρησαν, όπως ισχυρίζονται τα δεδομένα της ίδιας της μεταγραφής στο σύνολο τους.

Στην Τούμπα έκριναν πως μπορούν να βρεθούν και άλλες λύσεις για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής τους γραμμής, τις οποίες ήδη διερευνά ο Ζοζέ Μπότο που θα είναι και αυτός που θα προτείνει παίκτες στον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Όπως και να έχει ο Πορτογάλος έχει σε πρώτο πλάνο την περίπτωση του Κάλεντ Νάρεϊ και παράλληλα με αυτή του 27χρονου Γερμανού θα ψάξει για έναν ακόμη μεσοεπιθετικό, αντί του Τάσου Δώνη.