ΠΑΟΚ : Ενδιαφέρον ΑΠΟΕΛ και μιας ακόμα ομαδας για Μιχαηλίδη

Συντάκτης: Share:

Ενδιαφέρον και μάλιστα ζεστό έχει δείξει τις τελευταίες μέρες ο ΑΠΟΕΛ για τον Γιάννη Μιχαηλίδη, με την κυπριακή ομάδα να θέλει τον νεαρό κεντρικό αμυντικό με την μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της αγωνιστικής σεζόν.

Oι πληροφορίες απο την Κύπρο επιβεβαιώνονται από τον ΠΑΟΚ, αλλά ακόμα δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση σχετικά με το μέλλον του Μιχαηλίδη, αφού πέραν του ΑΠΟΕΛ υπάρχει και μια ακόμα ομάδα που ενδιαφέρεται για να τον αποκτήσει.

Η πλευρά του παίκτη δεν θα ηταν αρνητική για να πάει ως δανεικός αφού αυτό θα σημαίνει ότι θα πάρει σημαντικά λεπτά συμμετοχής στα πόδια του, γεγονός που δεν μπορεί να συμβεί αυτή την περίοδο στον πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ με την παρουσία ήδη τεσσάρων κεντρικών αμυντικών (Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Νάσμπεργκ και Κάργας).

Το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέχρι την Τρίτη που είναι η τελευταία μέρα των μεταγραφων για τον Ιανουάριο και δεν θα ήταν απίθανο αν ο Μιχαηλίδης αγωνιζόταν για το δεύτερο κομμάτι της σεζόν ως παρτενέρ του Χοσέ Κρέσπο που αγωνίζεται από το περασμένο καλοκαίρι στον ΑΠΟΕΛ.

Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός είχε χειρουργηθεί στους χιαστούς, έχει επανακάμψειπριν από 2.5 μήνες στην αγωνιστική δράση, αγωνιζόμενος με τη δεύτερη ομάδα του συλλόγου αλλά πιθανόν να χρειάζεται να αγωνιστεί σε ένα πιο ανταγωνιστικό επίπεδο με το ενδιαφέρον τόσο του ΑΠΟΕΛ όσο και μιας ακόμα ομάδας να είναι υπαρκτό.