ΠΑΟΚ : Η Αλ Αΐν, ο Αουγκούστο και η συζήτηση για ανανέωση

Συντάκτης: Share:

Σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι της καριέρας του βρίσκεται ο Ντοουγκλας Αουγκούστο και στον ΠΑΟΚ βρίσκονται σε συζητήσεις για το μέλλον του Βραζιλιάνου στην ομάδα.

Αποστόλη στην Ολλανδία ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΡΓΙΑΔΗΣ

Ο 25χρονος μέσος του Δικεφάλου με την έναρξη της νέας σεζόν μπαίνει στον τελευταίο χρόνο συμβολαίου του και ήδη έχει ενημερωθεί για το ενδιαφέρον από ομάδα του αραβικού Κόλπου για αυτόν, που συνδυάστηκε με την αρνητική απάντηση του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SFINA.GR η ομάδα που θέλει και έκανε πρόταση για τον Ντόουγκλας Αουγκούστο είναι η Αλ Αΐν από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Η πρόταση κατατέθηκε στον Δικέφαλο, απορρίφθηκε ωστόσο δεν είναι απίθανο να επανέλθει με νέα προσφορά βελτιωμένη που θα κάνει τους ανθρώπους της ομάδας ίσως να το σκεφτούν περισσότερο.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται στην Θεσσαλονίκη ο ατζέντης του Βραζιλιάνου χαφ προκειμένου να συζητηθεί το ενδεχόμενο ανανέωσης του συμβολαίου του.

Κατα την διάρκεια της συζήτησης, θα πέσει στο τραπέζι και το σενάριο της πώλησης ωστόσο θα πρέπει να ανεβάσει την πρόταση της σε οικονομικό επίπεδο η Αλ Αΐν.

Δεν είναι και τόσο μεγάλη η διαφορά του ποσού που δίνει η αραβική ομάδα με τα όσα ζητάει ο ΠΑΟΚ, οπότε όλα είναι ανοιχτά.

Από την πώληση μέχρι την ανανέωση του Αουγκούστο, μια διαπραγμάτευση δρόμος…