«ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός για Λημνιό»

Συντάκτης: Share:

Σύμφωνα με δημοσίευμα γερμανικής ιστοσελίδας ο ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Δημήτρη Λημνιού από την Κολωνία.

Ο 23χρονος εξτρέμ, που φέτος αγωνίστηκε δανεικός στην Τβέντε, φαίνεται πως δύσκολα θα παραμείνει στη γερμανική ομάδα, καθώς δε βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή του και σύμφωνα με γερμανικό ΜΜΕ είναι πάρα πολύ πιθανό να μείνει ελεύθερος. Και κάπου εκεί έρχεται το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού, όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ.

«Ο Δημήτρης Λημνιός και η Κολωνία δεν έχουν συζητήσει πραγματικά μαζί μέχρι στιγμής. Ο Έλληνας παίκτης υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι ως επιθετική εναλλακτική επιλογή για περισσότερα από τρία εκατομμύρια ευρώ. Ο Λημνιός όμως δεν μπόρεσε να κερδίσει τη θέση του. Αντίθετα: Προς το τέλος της σεζόν, ο 23χρονος δεν βρισκόταν πλέον στα πλάνα. Όπως φαίνεται, ο παίκτης σκέφτεται να αποχωρήσει από την Κολωνία. Δύο ελληνικοί σύλλογοι της πρώτης κατηγορίας, ο ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης και ο Παναθηναϊκός, ενδιαφέρονται για τον παίκτη», τονίζει μεταξύ άλλων η ιστοσελίδα General-Anzeiger.