ΠΑΟΚ : Νέο δείπνο με πρωτοβουλία Γιώργου Σαββίδη – Ποιοι συμμετείχαν και τι συζητήθηκε

Συντάκτης: Share:

Μετά από πρόσκληση του Γιώργου Σαββίδη, πραγματοποιήθηκε νέο δείπνο σε ευρύτερη σύνθεση αυτή την φορά, σε σχέση με αυτό το βράδυ της Τρίτης που ήταν παρόντες οι Ζοσέ Μπότο και Ραζβάν Λουτσέσκου.

Σήμερα καλεσμένοι σε δείπνο από τον Σαββίδη ήταν πέραν των Μπότο και Λουτσέσκου, οι Μάκης Γκαγκάτσης, Μαρία Γκοντσαρόβα, Κυριάκος Κυριάκος και Βαγγέλης Χρυσοχόος, τα μέλη δηλαδή του Δ.Σ της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Κατά την διάρκεια του δείπνου συζητήθηκαν θέματα της ομάδας αλλά και ζητήματα που αφορούν την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μέσα από την συζήτηση προκέκυψαν σημαντικά συμπεράσματα και υπήρχε ταύτιση απόψεων.

Το νόημα από τα όσα ειπώθηκαν στο τραπέζι ήταν πώς άπαντες εντός ομάδας, είτε στο αγωνιστικό τμήμα, είτε στην διοίκηση δουλεύουν προς την ίδια κατεύθυνση με σύμπνοια και συσπείρωση.

Αυτό που προκύπτει μέσα από τις κουβέντες των ανθρώπων του ΠΑΟΚ είναι η επιμονή στο πλάνο και υποστήριξη του έργου της ομάδας κατά την διάρκεια της σεζόν. Να δείξουν όλοι υπομονή και επιμονή στις δυσκολίες και ταυτόχρονα να συνεχιστεί η δουλειά, προκειμένυ να βγει στο γήπεδο και σε επίπεδο απόδοσης και σε επίπεδο αποτελεσμάτων.

Το κλίμα στο δείπνο ήταν πολύ καλό και άπαντες συμφώνησαν ότι έχουν διαλέξει έναν δύσκολο αλλά σωστό δρόμο στο χτίσιμο μιας νέας ομάδας.