ΠΑΟΚ: Στολίδι με… τρύπες η “Γκελάμκο Αρένα”!

Συντάκτης: Share:

Στη Ghelamco Arena θα διεξαχθεί ο «τελικός» ανάμεσα στη Γάνδη και τον ΠΑΟΚ, με το «στολίδι» των Βέλγων να παρουσιάζει πρόσφατα προβλήματα, τα οποία όμως έχουν αποκατασταθεί πλήρως.

Μόλις στα τέλη του Φλεβάρη, η κακοκαιρία που έπληξε τις Κάτω Χώρες, άφησε έντονο το… αποτύπωμά της και στην Ghelamco Arena. Και αυτό γιατί οι επιτελείς της Γάνδης είδαν ένα τμήμα της οροφής τους να καταρρέει πάνω σε σταθμευμένα αυτοκίνητα λόγω του αέρα, αναγκάζοντας τους Βέλγους να αφαιρέσουν όλα κομμάτια της οροφής και να τοποθετήσουν δίχτυα ασφαλείας.

Μάλιστα, χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως όσα καταστήματα και μαγαζιά στεγάζονται στο γήπεδο, αναγκάστηκαν να βάλουν προσωρινό… λουκέτο μέχρι να αποκατασταθεί η οροφή. Μετά το τέλος της κακοκαιρίας, ξεκίνησαν οι εργασίες για την σταθεροποίηση της οροφής, αναζητώντας παράλληλα και τα σημεία που φαντάζουν ελαττωματικά.

Και επειδή στο πρόσφατο παρελθόν είχαν και πάλι να αντιμετωπίσουν παρόμοια προβλήματα λόγω των ισχυρών ανέμων, αποφασίστηκε να τοποθετηθεί ανεμόμετρο στην οροφή, με τους επιτελείς της ομάδας να σχολιάζουν μεταξύ άλλων πως «δεν γίνεται να παρακολουθούμε σε κάθε αγώνα την πρόγνωση του καιρού».

Η ζημιά πάντως έχει αποκατασταθεί πλήρως και όλα μοιάζουν έτοιμα για τον «τελικό» απέναντι στον ΠΑΟΚ. Η Ghelamco Arena άνοιξε επίσημα τις πόρτες της στις 17 Ιουλίου του 2013 και αποτελεί το πρώτο νεόδμητο βελγικό γήπεδο ποδοσφαίρου από το 1974, χωρητικότητας 20.000 θεατών!

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.