ΠΑΟΚ : Σύσκεψη κορυφής και ανάλυση των δεδομένων με κατευθύνσεις απο Σαββίδη

Συντάκτης: Share:

Ο ΠΑΟΚ το Σάββατο αρχίζει τον «μαραθώνιο» του πρωταθλήματος και υποδέχεται τον Παναιτωλικό στην Τούμπα, με τον Ιβάν Σαββίδη να βρίσκεται από το περασμένο Σάββατο στην Χαλκιδική.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ το βράδυ της Τετάρτης (18/08) είχε σύσκεψη μέσω Skype με τον Ζοσέ Μπότο, τον Ραζβάν Λουτσέσκου και αρκετά ακόμη στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προκειμένου να γίνει η καλύτερη δυνατή ανάλυση της υπάρχουσας κατάστασης στο αγωνιστικό τμήμα (και όχι μόνο).

Η σύσκεψη έγινε μέσω Skype και ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου, από τη βίλα Γαλήνη του Πόρτο Καρράς, αφού ενημερώθηκε μίλησε για αρκετή ώρα στους συνεργάτες του για τα πεπραγμένα του καλοκαιριού αλλά και για τους στόχους της ομάδας την σεζόν που ξεκίνησε μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό από την Λέφσκι.

Περισσότερα δεν έχουν γίνει γνωστά παρόλα αυτά είναι σαφές ότι αναλύθηκαν όλα τα ζητήματα που αφορούν στην ομάδα και ειδικά σε ότι αφορά τι πρόκειται να γίνει από εδώ και πέρα.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζήτησε από τους Ζοσέ Μπότο και Ράζβαν Λουτσέσκου, η ομάδα να κάνει την καλύτερη δυνατή εκκίνηση στις εγχώριες διοργανώσεις και να ξεκινήσει νικηφόρα στα πρώτα παιχνίδια που έχει μπροστά της για το νέο πρωτάθλημα.