ΠΑΟΚ : Συζητήσεις με την Λέφσκι για την μετακίνηση οπαδών – Αποφασίζει η αστυνομία

Συντάκτης: Share:

Στις 21 Ιουλίου είναι το πρώτο παιχνίδι του ΠΑΟΚ κόντρα στην Λέφσκι Σόφιας και οι δυο ομάδες βρίσκονται σε ανοιχτή επικοινωνία για το ενδεχόμενο μετακίνησης ή όχι των οπαδών σε «Γκιόργκι Ασπαρούχοφ» και Τούμπα αντίστοιχα για τις δυο αναμετρήσεις με την να UEFA εκφράζει ανοιχτά τους προβληματισμούς της, ωστόσο ο τελευταίος λόγος ανήκει στην αστυνομία.

Το ενδεχόμενο μετακίνησης ή όχι οπαδών σε Σόφια και Θεσσαλονίκη για τους αγώνες ΠΑΟΚ και Λέφσκι είναι αντικείμενο πολλών επαφών ανάμεσα στις δυο ομάδες, τις τοπικές αστυνομικές αρχές και την ΟΥΕΦΑ.

Έχουν γίνει συναντήσεις παραγόντων των δυο πλευρών όπου συζητήθηκε και αυτό το θέμα- μεταξύ άλλων οργανωτικών θεμάτων για τα δυο παιχνίδια, αλλά ακόμα δεν έχει παρθεί οριστική απόφαση.

Οι συναντήσεις και οι επαφές αφορούν την UEFA, τις ομάδες, την αστυνομία και την NFIP (National Football Information Point), με τις αρχές να προβληματίζονται από το γεγονός  πως τα πέταλα θα είναι κλειστά λόγω τιμωρίας.

Αναμένεται άμεσα η οριστική εισήγηση των αστυνομικών αρχών και κατόπιν η απόφαση για την μετακίνηση ή όχι στα δυο παιχνίδια.