ΠΑΟΚ: «Θεωρούμε δεδομένη και επιβεβλημένη την τιμωρία του διαιτητή»

Συντάκτης: Share:

Έντονος εκνευρισμός στις τάξεις του ΠΑΟΚ μετά τα σχόλια που ακούστηκαν στην ολλανδική τηλεόραση από τον Sierd de Vos με αφορμή την παρουσία των οπαδών του Δικεφάλου.

Μάλιστα οι «ασπρόμαυροι» μέσω social media φρόντισαν να εκδηλώσουν την οργή τους για τόσο για τον διαιτητή όσο και για την περιγραφή, σημειώνοντας:

«Στο κορυφαίο επίπεδο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου μερικά πράγματα δεν μπορούν να γίνουν ανεκτά.

Δε θα σταθούμε στα λάθη του διαιτητή που εν πολλοίς καθόρισαν το τελικό αποτέλεσμα. Θεωρούμε την τιμωρία του δεδομένη και επιβεβλημένη.

Πέρα και πάνω, όμως, από τα λάθη που καθορίζουν το αποτέλεσμα, θεωρούμε απαράδεκτο το ποδόσφαιρο να γίνεται αφορμή για ρατσιστικά σχόλια κάθε είδους.

Τα απαράδεκτα σχόλια του δημοσιογράφου του καναλιού Ziggo (μεγάλου χορηγού του Άγιαξ), Sierd de Vos, εναντίον των φιλάθλων του ΠΑΟΚ και των Ελλήνων πολιτών, είναι ένα επικίνδυνο φαινόμενο στις παρυφές του ποδοσφαίρου.

Μια – καθυστερημένη έστω – επανόρθωση είναι το λιγότερο που πρέπει να απαιτηθεί από τους υπεύθυνους του καναλιού και μια συνολική αποτίμηση της χθεσινής ντροπιαστικής βραδιάς για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο πρέπει να απαιτηθεί από την UEFA».

 

Δείτε Επίσης

Scroll Up