ΠΑΟΚ : Το πρόγραμμα της προετοιμασίας στην Κύπρο – Οι λεπτομέρειες για τα φιλικά στην Μεγαλόνησο

Συντάκτης: Share:

Επιστροφή στις προπονήσεις για τον ΠΑΟΚ σήμερα (24/11) μετά από 10 μέρες άδειας για το αγωνιστικό τμήμα με τους παίκτες να έχουν ραντεβού το απόγευμα στην Νέα Μεσημβρία ενόψει και της έναρξης της χειμερινής προετοιμασίας στην Κύπρο.

Πλέον είναι επίσημο με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ να ανακοινώνει την εγκατάστασης της ομάδας στην Μεγαλόνησο για 10 μέρες, όπου θα γίνουν προπονήσεις και τρία φιλικά παιχνίδια. Το πρώτο με την Άσντοντ, το δεύτερο με την ΑΕΛ Λεμεσού και το τρίτο με τον Άρη Λεμεσού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την προετοιμασία στην Κύπρο αναφέρει τα εξής :

Είναι μία σεζόν πρωτόγνωρη, ιδιαίτερη. Οι συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί από το χειμερινό Παγκόσμιο Κύπελλο, έχουν αναγκάσει τις ομάδες να μείνουν εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για περίπου 40 μέρες κι άπαντες ψάχνουν λύσεις για να μείνουν σε φόρμα μέχρι την επανέναρξη. Κινούμενοι σε ρυθμούς καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου μετά το απαραίτητο ρεπό των τελευταίων ημερών, επιστρέφει στις προπονήσεις το απόγευμα της Πέμπτης (24.11) στη Νέα Μεσημβρία.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ επέλεξε την Κύπρο για τη χειμερινή προετοιμασία της ομάδας, στην οποία θα ταξιδέψει την Κυριακή (27.11) στι 15:45 και θα εγκατασταθεί στη Λάρνακα και το Golden Bay Hotel μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου .

Οι προπονήσεις της ομάδας θα διεξάγονται στο αθλητικό κέντρο των ακαδημιών της ΑΕΚ Λάρνακας, ενώ η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου θα δώσει και τρεις φιλικούς αγώνες.

Στις 28.11 στις 14:30 θα αντιμετωπίσει την Ασόντ από το Ισραήλ, στις 01.12 στο Τσίρειο θα τεθεί αντιμέτωπος με την ΑΕΛ Λεμεσού στις 18:30, ενώ στις 05.12 θα αντιμετωπίσει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» τον Άρη Λεμεσού, πριν την επιστροφή της ομάδας στη Θεσσαλονίκη.