ΠΑΟΚ : Υπογράφει το νέο συμβόλαιο ο Ντόουγκλας Αουγκούστο!

Συντάκτης: Share:

Μια πολύ σημαντική εκκρεμότητα για τον ΠΑΟΚ που απασχολεί εδώ και πολύ καιρό, όλα δείχνουν ότι τελειώνει με θετικό τρόπο, αφού έγινε η ανατροπή και μένουν μόνο οι ανακοινώσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του Ντόουγκλας Αουγκούστο.

Υπάρχει συμφωνία σε όλα του ΠΑΟΚ με τον Ντόουγκλας Αουγκούστο και αναμένεται κατά την διάρκεια της σημερινής ημέρας (26/09) να πέσουν και οι υπογραφές από τις δυο πλευρές!

Για να πραγματοποιηθεί το deal ο Βραζιλιάνος χαφ έριξε σε σημαντικό βαθμό τις αρχικές του απαιτήσεις και κάπως έτσι καλύφθηκε το χάσμα που υπήρχε στο πρώτο κομμάτι των διαπραγματεύσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην συμφωνία του Δικεφάλου με τον Αουγκούστο δεν υπάρχει συγκεκριμένη ρήτρα αποχώρησης του.

Ο 25χρονος αμυντικός μέσος από τον Ιανουάριο είχε δικαίωμα να υπογράψει σε οποιαδήποτε ομάδα θέλει αφού μπαίνει στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του, αλλά με την νέα συμφωνία τα δεδομένα αλλάζουν.

Με το deal του ΠΑΟΚ με τον Αουγκούστο πλέον δεν υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο να χάσει τον παίκτη χωρίς να πάρει οικονομικό αντάλλαγμα. Σίγουρα έπαιξε ρόλο στην συμφωνία για τον Βραζιλιάνο το ότι βρισκόταν στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και είναι λογικό στον Δικέφαλο να μην ήθελα να τον χάσουν χωρίς να πάρουν χρήματα για έναν παίκτη για τον οποίο το καλοκαίρι του 2019 δαπάνησε περισσότερα από 2.500.000 ευρώ.

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να υπάρξουν και οι απαραίτητες ανακοινώσεις για το νέο συμβόλαιο του Ντόουγκλας Αουγκούστο, με τον Λουτσέσκου βέβαια να περιμένει και την άνοδο στην απόδοση του.