Παπαδόπουλος : “Είναι ΠΑΟΚτσης ο Τσιμίκας – Θα διεκδικήσουμε τα τροφεία από την μεταγραφή του”!

Συντάκτης: Share:
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ο Ολυμπιακός πληρώνει τον... Βιεϊρίνια!!

Την αποκάλυψη ότι ο Κώστας Τσιμίκας είναι ΠΑΟΚτσης και είχε απορρίψει το ενδεχόμενο να πάει στον Άρη, όταν αγωνιζόταν στον ΑΣ Νεάπολης, έκανε ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Ο πρόεδρος της ομάδας που πλέον λέγεται ΑΣ Νεάπολης – Βιεϊρίνια και προπονητής αναφέρθηκε στο πως έχασε ο ΠΑΟΚ τον αριστερό μπακ του Ολυμπιακού και την βοήθεια που δίνει ο Πορτογάλος αρχηγός του Δικεφάλου στην ακαδημία.

Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Παπαδόπουλος :

«Η ομάδα της Νεάπολης εκεί που έπαιζε ο Τσιμίκας, ήταν στις ακαδημίες πριν την ένωση με την ομάδα του Γιώργου Κούδα. Λεγόταν η ομάδα Γιώργος Κούδας Νεαπόλεως και τώρα είναι ΑΣ Νεάπολης-Βιεϊρίνια. Τότε σαν γονέας συμμετείχα στην ομάδα και ο γιός μου έπαιζε μαζί με τον Τσιμίκα τον αδελφό του είναι γεννημένος το 1994 και τα δυο παιδιά είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές. Όταν ο γιος μου είχε πάει στον Άρη, μου είχαν πει οι άνθρωποι της ομάδας να φέρουμε τον Τσιμίκα εκεί, αλλά επειδή και οι δυο ήταν ΠΑΟΚτσηδες δεν ήθελαν να πάνε στον Άρη! Είναι ΠΑΟΚτσάκι ο Τσιμίκας, τώρα ποια είναι η εργασία του έχει σημασία, αλλά πιστεύω ότι ακόμα είναι ΠΑΟΚ!

Αυτά είναι κάποια πράγματα που συμβαίνουν. Στις μεγάλες ΠΑΕ πηγαίνουν παιδιά και οι ομάδες περιμένουν να δουν τον… Μέσι, με αποτέλεσμα να χάνονται σημαντικά ταλέντα. Παράδειγμα ο ΠΑΟΚ έχασε τον Παυλίδη έτσι, που τώρα παίζει στην Ολλανδία. Ο Τσιμίκας παράδειγμα είχε πρόταση από τον Παναθηναϊκό και δεν ήθελαν οι γονείς του να πάει εκεί. Ο ΠΑΟΚ ήθελε να τον πάρει και τον Κώστα και τον αδελφό του αλλά δεν ήθελε να δώσει κάποιο ποσό βοήθειας στην ομάδα. Στην συνέχεια πήγαν και οι δυο στον Πανσερραϊκό.

Θα διεκδικήσουμε τροφεία από την επικείμενη μεταγραφή του Τσιμίκα στο εξωτερικό. Εμείς θέλουμε να βοηθάμε τα παιδιά να προχωράνε στο άθλημα. Μέσα από αυτά τα τροφεία θα βοηθηθούν και τα επόμενα ταλέντα. Το πρώτο του δελτίο ο Τσιμίκας το είχε σε εμάς και πιστεύω ότι και ο ίδιος θα ήθελε να βοηθήσει την ομάδα που άρχισε ουσιαστικά την καριέρα του. Θα το δούμε το θέμα, έχουμε προγραμματίσει συμβούλιο και οι δικηγόροι μας έχουν πει ότι δικαιούμαστε τροφεία.

Είναι και ο Πανσερραϊκός στην μέση και σαν Πανσερραϊκός μπορεί να δικαιούται κάτι παραπάνω. Τα χρήματα που θα διεκδικήσουμε, αν τα πάρουμε θα τα ρίξουμε πολλά στα παιδιά. Φέτος με τα τόσα προβλήματα, από τον Αύγουστο και μετά, οι μηνιαίες δόσεις θα είναι μηδέν ευρώ για τα παιδιά μέχρι 12 ετών. Εμείς θέλουμε να βοηθήσουμε και τους γονείς και τα παιδιά.

Ο Αντρέ βοηθάει πάρα πολύ με κάθε τρόπο και τον ευχαριστούμε πολύ. Χαίρεται πολύ με τα παιδιά και κάθε φορά που του ζητάμε βοήθεια, μας την δίνει με μεγάλη χαρά.

Scroll Up