Μετά τον Φιλίππου και ο Αποστολίδης στις γυναίκες του ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Share:
Μετά τον Φιλίππου και ο Αποστολίδης στις γυναίκες του ΠΑΟΚ

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον τεχνικό, Σπύρο Φιλίππου,  ο ερασιτέχνης ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την παραμονή του Γιώργου Αποστολίδη στο προπονητικό τιμ της ποδοσφαιρικής ομάδας γυναικών του Δικεφάλου.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα ποδοσφαίρου γυναικών του Συλλόγου μας, ανακοινώνουν την συνέχιση της παρουσίας του Γιώργου Αποστολίδη, και την επόμενη αγωνιστική περίοδο, 2020-21.

 

Ο Γιώργος Αποστολίδης συνεχίζει την θητεία του στον ΠΑΟΚ από την θέση του γυμναστή για δεύτερη συνεχή χρονιά.

 

Μετά την συμφωνία ανανέωσης του με τον Δικέφαλο, ο Γιώργος Αποστολίδης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον Πρόεδρο του Α.Σ. ΠΑΟΚ, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, την Διοίκηση του Συλλόγου και τον έφορο του τμήματος, κ. Κώστα Βαρδαλή για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου με την επιλογή τους.

Το γεγονός αυτό με τιμάει, με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο και θα προσπαθήσω να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Εύχομαι σε όλους όσους απαρτίζουμε την ομάδα πάνω απ’ όλα υγεία. Είμαι σίγουρος πως μέσα από την σκληρή δουλειά που θα πραγματοποιήσουμε θα πετύχουμε όλους τους στόχους που έχουμε θέσει την φετινή σεζόν».

Scroll Up