Πασχαλάκης: “Δουλεύουμε σκληρά, για να είμαστε έτοιμοι στους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ”

Συντάκτης: Share:

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης στην συνέντευξη τύπου για το σημερινό φιλικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Κλουζ μίλησε για τον Λουτσέσκου, τον Φερέιρα αλλά και τον βαθμό ετοιμότητας του Δικεφάλου.

Αναλυτικά τι δήλωσε: “Είναι το 4ο φιλικό για εμάς ανταποκριθήκαμε στο κάλεσμα της Κλουζ, είναι τιμή να είμαστε προσκεκλημένοι στα 100 χρόνια της ομάδας. Είναι ένα φιλικό που έκλεισε ο κύριος Λουτσέσκου, καθώς ήθελε να έχουμε αρκετά φιλικά για να είμαστε έτοιμοι για τους αγώνες του Champions League. Ευχόμαστε τα καλύτερα στην Κλουζ”.

Για την αλλαγή προπονητή στον ΠΑΟΚ: “Είναι μια κατάσταση προσαρμογής προσπαθούμε να κατανοήσουμε τα θέλω του νέου μας προπονητή.Ήμαστε 2 χρόνια με τον Ράζβαν και κατάφερε πολλά, τον ευχαριστούμε για όλα, αλλά έχουμε νέο προπονητή και προσπαθούμε να κατανοήσουμε τα θέλω του. Ο κ. Λουτσέσκου πέτυχε γιατί είχαμε δεθεί και είχαμε φτιάξει ένα πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια. Ήθελε να είναι όλα στην εντέλεια. Πρέπει πλέον να κοιτάξουμε το μέλλον και η νέα εποχή του ΠΑΟΚ είναι με τον Αμπέλ Φερέιρα”.

Για το τι γνωρίζει για την Κλουζ και το γήπεδο της: “Ξέρουμε ότι είναι ένα παιχνίδι 100αεντίεας  και είναι μια ιστορική ομάδα για τη Ρουμανία. Είναι ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο και ένα όμορφο στάδιο. Εύχομαι να έχει κόσμο σήμερα!”.

Tέλος για το πότε θα είναι έτοιμος ο ΠΑΟΚ για τα παιχνίδια του Champions League επισήμανε:  “Προσπαθούμε καθημερινά για να είμαστε έτοιμοι για αυτά τα παιχνίδια”.