Πέλκας : “Δεν θα ξεχάσω το γκολ στον τελικό” (vids, pics)

Συντάκτης: Share:

 

Για την στιγμή που δεν θα ξεχάσει από το 2018 και την κατάκτηση του τίτλου φέτος μίλησε ο Δημήτρης Πέλκας κατά την διάρκεια της παρουσίας του Toumba Magazine Special Edition. Η SFINA.GR ήταν εκεί και παρακολούθησε την συνέντευξη του Έλληνα μεσοεπιθετικού του ΠΑΟΚ.

Ο Πέλκας μεταξύ άλλων είπε : “Είναι μία πολύ καλή δουλειά το συλλεκτικό αυτό βιβλίο και ευχαριστώ που είμαι εδώ για την παρουσίαση του. Είναι τυχερός ο ΠΑΟΚ που έχει ανθρώπους να κάνουν μία τέτοια εξαιρετική δουλειά και αξίζει να παρακολουθήσετε την εξέλιξη αυτού”.

Για το αν θα παίξει αύριο: «Αν καταφέρω να κάνω προπόνηση, θα κριθεί αύριο»

Για την παρουσία πολλών μικρών παιδιών στην εκδήλωση: «Σίγουρα μας αρέσει που προσπαθούμε να δημιουργούμε νέους φιλάθλους. Θέλουμε να γίνουμε σωστά παραδείγματα για τα παιδιά. Μία ανάγνωση στο βιβλίο θα βοηθήσει σε αυτό».

Για το ποια στιγμή ξεχωρίζει από το 2018: «Το γκολ στον τελικό και το Κύπελλο. Είναι στιγμές που μένουν χαραγμένες στη μνήμη και την καρδιά σου».

 

Για αυτή την προσπάθεια του Toumba Magazine, μίλησαν ο Παναγιώτης Αρωνιάδης, όπως επίσης επίσης, σας προσφέρει τη δυνατότητα να κρατήσετε για πάντα τις εικόνες κατάκτησης του Κυπέλλου μέσα από την ταινία «Final 2018 – The Movie» κάνοντας δικό σας το συλλεκτικό DVD.και καλλιτεχνικός διευθυντής του περιοδικού, Δημήτρης Παπάζογλου.

 

Δείτε Επίσης

Scroll Up