Πέλκας: “Θα δώσουμε την ψυχή μας για να περάσουμε”

Συντάκτης: Share:
Πέλκας: "Θα δώσουμε την ψυχή μας για να περάσουμε"

O Δημήτρης Πέλκας στις δηλώσεις του για το ματς με τον Άγιαξ τόνισε πώς είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι για τον αγώνα, έχουν μελετήσει τον αντίπαλο τους και θα τα δώσουν όλα για να πετύχουν την πρόκριση.

Αναλυτικά τι δήλωσε: “Ο Άγιαξ είναι μια ομάδα που την θαυμάσαμε πέρσι, εμείς έχουμε έναν στόχο και για να τον πετύχουμε πρέπει να δίνουμε τα πάντα σε κάθε αγώνα και να ακολουθούμε τα θέλω του προπονητή. Ξεκινάμε από αύριο και σκεφτόμαστε μόνο αυτό .Τους έχουμε διαβάσει  και τους έχουμε μελετήσει. Ξέρουμε που θα τους χτυπήσουμε και ελπίζουμε να το δείξουμε αύριο στον αγωνιστικό χώρο, ακολουθώντας τα όσα μας ζητάει ο προπονητής μας”.

Για το αν θα είναι η τρίτη φορά που θα τους αντιμετωπίσουν θα είναι και «φαρμακερή» τόνισε: “Αυτά είναι περισσότερο για τον κόσμο και τους δημοσιογράφους. Εμείς στο μυαλό μας έχουμε το αύριο, το τι πρέπει να κάνουμε για να ανταπεξέλθουμε στις προσδοκίες του μεγάλου παιχνιδιού. Εγώ είμαι έτοιμος να αγωνιστώ”.

Για τους τρεις παίκτες που αποχώρησαν από τον  Άγιαξ είπε: “Έφυγαν τρεις ποδοσφαιριστές από τον Άγιαξ, αλλά κατά τα 8/11 είναι ίδιοι. Όποιος και να είναι θα είναι καλός η φιλοσοφία τους είναι η ίδια. Εμείς κοιτάμε εμάς και το πόσο καλοί θα είμαστε, η πρόκριση θα κριθεί στις λεπτομέρειες”.

Για το αν το αν τους δίνει επιπλέον κίνητρο το όνομα του αντιπάλου και αν θα  τους βοηθήσει η περσινή εμπειρία του αποκλεισμού από την Μπενφίκα ανέφερε:

“Όλα τα ματς είναι σημαντικά, πόσο μάλλον παιχνίδια που μπορούν να φέρουν μια σπουδαία διάκριση. Εμείς κοιτάμε να είμαστε συγκεντρωμένοι, να δίνουμε το 100  % γιατί σε τέτοια ματς μόνο έτσι μπορεί να τα καταφέρει. Πήραμε το μάθημα μας με την Μπενφίκα και φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά.Ο κορμός έχει διατηρηθεί, πιστεύουμε στο πλάνο και θα δώσουμε κάτι παραπάνω από ότι πέρσι, κόντρα στην Μπενφίκα”.

Τέλος για την κλήρωση των play offs αρκέστηκε να πει: «Παίζουμε με τον Άγιαξ και είμαστε 100% εκεί».

Scroll Up